≡ Meniu

Hotpoint WMTG723HC EU, mașină clasa A+++ cu 1200 rotații

Hotpoint WMTG723HC EU e un model cu încărcare verticală adresat celora interesați de un model care să ocupe puțin loc (are dimensiuni reduse de 90x40x60 ÎxLxl cm) și să spele bine.
Nu deranjează acustic, iar hainele vor fi ca noi mai mult timp grație certificării Woolmark Platinum Care (această certificare e mai mult pentru haine din lână ori cele care trebuie spălate manual).
Se poate spune că e o alternativă actualizată a modelului Hotpoint WMTG 723 H, diferențele putând fi văzute aici.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și spală eficient. Panoul de comandă e unul simplu amplasat la îndemână precum la oricare altă mașină de spălat rufe cu încărcare verticală.

Hotpoint WMTG723HC EU, mașină clasa A+++ cu 1200 rotații

Are un număr mare de programe, mai exact 18, iar printre acestea e și cel rapid de 15 minute.
Centrifugarea se realizează la 1200 rotații, iar în acest fel totul se spală bine și la final rufele sunt stoarse bine.
Acest model e unul premium, mai exact e bun și pentru spălatul hainelor care sunt delicate. În cazul în care dețineți haine scumpe e bine să investiți în o astfel de mașină care să le spele cu grijă ori să aibă programe specifice. Modelul acesta vine cu certificare din partea The Woolmark Company, adică cu o cartificare Platinum care care e cea mai bună.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, că nu are un cost de achiziție prea mare și capacitatea mare (7 kilograme). Nu e de neglijat nici că are un consum energetic mic de 0,9 kWh, iar din această cauză are clasa A+++.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, că vine de la un brand de top (e unul italian care aparține de Indesit). Fiabilitatea (siguranța în utilizare) aparatelor făcute în Europa e mult superioară celora făcute în China, iar acesta e un alt lucru pro.

Deci, dacă vrei un aparat care să arate bine, să spele bine și care să nu coste prea mult atunci acest model ar fi recomandarea mea.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu