Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Hotpoint XH8 T2I W, model Clasa A++ cu No Frost

Combina Hotpoint XH8 T2I W se adresează celora interesați de aparatura chinezească întrucât acest model e unul cu proprietar americano-european. Fără discuție acest model e unul premium, iar printre lucrurile care te fac să-l cumperi sunt caracteristica No Frost, eficiența energetică A++ și iluminarea cu LED (acest tip de iluminare pare un lucru nu prea important, dar eu zic că e important să vezi clar ce alimente ai puse în frigider).

Modelul acesta e unul pe care îl recomand și datorită costului întrucât vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat încăpător.

Hotpoint XH8 T2I W, model Clasa A++ cu No Frost

Modelul acesta e unul cu o capacitate de 340 litri (e vorba de un volum net) și cu sertar care are 3 funcții, pe lângă multe altele. Să vorbim despre acest sertar, e vorba despre unul cu caracteristicile safe defrost, chill mode și super cool+. Alimentele puse la păstrare în acest raft sunt unele protejate de bacterii ori de alte lucruri.
În cazul în care doriți să puneți sticle de vin ori alt fel de sticle atunci acest lucru e posibil prin folosirea unui raft special.
Mai există un sertar special numit ultra fresh cisper care e izolat cu filtru de etilenă, și în acest fel alimentele își păstrează proprietățile sănătoase.
Având un nivel de zgomot de 38 decibeli pot spune că nu e un aparat zgomotos, fiind un lucru pozitiv.

Pro achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul mic, că are un volum mare, că e ușor de întreținut (mulțumită faptului că nu se produce gheață) și că are o fiabilitate crescută.
Contra ar fi faptul că nu se menționează nimic legat de Multiflow.

Deci, dacă vrei un aparat frigo care să nu depășească înălțimea de 189 cm care să incorporeze multă tehnologie utilă atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Per ansamblu acest model e îmbinarea perfectă din frigider și congelator, având mult loc în frigider și mult în congelator. Frigiderul e unul cu 4 rafturi, iar congelatorul e unul cu 3 rafturi așa încât să puteți depozita toată mâncarea de care aveți nevoie.
Dacă vreți ceva cu o capacitate mai mare atunci ar trebui să vă uitați aici.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu