Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Hotpoint XH8 T2O XZH, combină cu consum redus

Combina frigorifică Hotpoint XH8 T2O XZH nu e una foarte spațioasă la interior deoarece are raft pentru sticle, compartimente pentru fructe, legume și carne. Chiar și congelatorul oferă destul volum, iar performanțele sale sunt impresionante. Din poza de jos se vede destul de ușor că are control electronic, mânere exterioare și un finisaj pe inox. Majoritatea combinelor au mânere integrate pentru a simplificat aspectul aparatului. Fiecare compartiment are un rol și nu cred că o combină cu mai puține compartimente ar fi mai interesantă. E foarte important ca alimentele să fie conservate corect.

Alternativele sunt destul de multe dar nu toate oferă aceleași caracteristici speciale și specificații tehnice. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hotpoint XH8 T2O XZH, combină cu consum redus

Frigiderul acestui aparat e destul de mare și cred că 235 de litri sunt suficienți, deoarece restul de 105 litri sunt la congelator. Ambele compartimente vin cu sistem de răcire avansat numit No Frost care e destul de cunoscut pentru eficiența sa. Cu alte cuvinte, acel sistem de răcire are un rol destul de important – diminuarea consumului printr-un control mai bun al umidității.

Congelatorul mi se pare destul de bun deoarece are o capacitate de 10 kg care e mult peste medie. Nu sunt multe combine așa de performante și cu un design atât de reușit. Finisajul pe inox e destul de des întâlnit dar nu e la fel de plăcut la toate modelele, unele au chiar și suprafață antiamprentă care e destul de apreciată.

Plusuri: are sistem de răcire avansat, arată destul de bine, control electronic, spațioasă, multe compartimente speciale.
Minusuri: nu sunt.

Hotpoint XH8 T2O XZH e un aparat destul de bun și care vi-l recomand chiar dacă nu e foarte accesibil. Ocupă ceva mai mult spațiu decât vechiul model, dacă e vorba de unul cu volum mai mic. În general, combinele sunt mai înalte decât frigiderele, motiv pentru care nu ocupă mult spațiu. Are o lățime de 60 cm și adâncime de 72 cm, deci e cam la fel de mare ca și restul modelelor. Nu aș putea spune că unele dimensiuni sunt standard, dar ele sunt destul de limitate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu