Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Hotpoint XH8 T3Z XOJZV, model No Frost de 340 litri

Hotpoint XH8 T3Z XOJZV e o combină de top cu o clasă de eficiență energetică superioară și cu caracteristica No Frost care presupune răcire fără producere de gheață.
Se adresează celora interesați de un model cu capacitate mare de 340 litri (e vorba despre un volum net) și cu o înălțime de 189 centimetri așa încât totul să încapă pentru păstrare la rece.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care arată bine și consumă puțin curent – 182 kWh/an și de aceea îi corespunde clasa A+++ de eficiență energetică.

Hotpoint XH8 T3Z XOJZV, model No Frost de 340 litri

E un model premium cu No Frost și Multiflow. Iar, a doua caracteristică e una mai avansată decât standardul întrucât are caracteristica Active Oxigen 2.0 și în acest fel se eliberează ozon reducându-se bacteriile.
Consumul redus de curent e posibil prin faptul că are caracteristica Multipower invertor prin care se asigură recuperarea temperaturii la fiecare deschidere a ușii.
Partea de frigider e una dotată cu 3 rafturi din sticlă și 4 suporturi la ușă pe când congelatorul are 3 compartimente cu o capacitate de congelare de 10 kilograme la 24 ore.
Modelul de față are răcire High Definition, adică răcire la înaltă definiție. Acest lucru presupune cp există o atmosferă ideală pentru păstrarea prospețimii alimentelor. În combinație cu oxigenul activ se pot păstra proaspete timo de până la 9 zile și e prevenită formarea bacteriilor în proporție de 90% și a mirosurilor neplăcute cu până la 70%.
Înălțimea acestui model nu e una prea mare, fiind de doar 189 centimetri așa încât o să încapă și în încăperi mai mici.

Pentru achiziția acestui model ar fi că are multe compartimente, aspectul plăcut, fiabilitatea ridicată, tehnologiile noi (No Frost și Multiflow), funcțiile multiple.
Contra achiziției nu ar fi vreun motiv deoarece chiar e un aparat care se prezintă bine din toate punctele de vedere.

Deci, dacă vrei un aparat frigorific încăpător, dar care să nu consume mult curent și să nu ocupe prea mult spațiu atunci acest model ar fi recomandarea mea.
În cazul în care te interesează alte alternative atunci le vei găsi aici. O alternativă e XH8 T4Z XOJZV având un design identic, diferențele fiind acestea.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu