≡ Meniu

Hotpoint XH8 T4Z XOJZV, combină de ultimă generație

Hotpoint XH8 T4Z XOJZV e o combină din segmentul superior chiar dacă nu vine cu dozatoare, deoarece are tehnologii ca: răcire de tip High Definition (Active Oxygen, Hygiene Advance și Air Tech Evolution), Ecotech (eficiență ridicată), No Frost, iluminare Dual LED, Super Cool și Holiday.

E un aparat destul de avansat și dacă considerați că nu vă descurcați, manualul de instrucțiuni e o soluție. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hotpoint XH8 T4Z XOJZV, combină de ultimă generație

Are două compartimente principale iar tehnologia No Frost reduce consumul de energie pentru ambele. La congelator veți observa un control mai bun al umidității deoarece sistemul de dezghețare e automat. Clasa de eficiență energetică e foarte bună, chiar cea mai bună de pe piață – A+++. Se datorează tehnologiilor incorporate și acest lucru e evidențiat prin simbolul Ecotech. Compartimentele sunt prezente la acest model și se vede din poza de sus că are două la frigider și trei la congelator. Pe fiecare compartiment e inscripționat pentru ce poate fi folosit și cam care ar fi facilitățile oferite.

Congelatorul său e unul de 105 cu capacitate de congelare impresionantă – 10 kg la 24 de ore. Compartimentele sale sunt de dimensiuni diferite, iar cel mai jos e și cel mai bun.

Orice aparat vine cu un număr de funcții care poate fi mai mare ori mai mic, dar e important să vină și cu câteva speciale. Acesta are multe funcții comparativ cu restul aparatelor: ECO, vacanță (Holiday), super-congelare, super-răcire. Pentru o fiabilitate superioară, combina are un motor Inverter care reduce din consum dar mărește și durata de viață a aparatului. Ca și accesorii, combina vine cu următoarele: suport pentru sticle, suport pentru ouă și tavă pentru gheață.

Plusuri: multe tehnologii, performanțe ridicate, consum mic de energie, mult spațiu, interior bine iluminat, design exterior modern.
Minusuri: nu sunt.

Hotpoint XH8 T4Z XOJZV e una dintre cele mai bine dotate combine de la acest brand și un aparat frigorific mai bun ar fi doar un side by side. Deci, dacă nu vă interesează cât spațiu poate ocupa, cea mai bună alegere pentru cei cu pretenții mai mari e un side by side.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu