Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Hotpoint XH9 T2Z XOJZV, combină A++ cu oxigen activ

Hotpoint XH9 T2Z XOJZV e o combină premium dotată cu No Frost și clasa A++. Volumul de 369 litri și înălțimea de 201 cm fac acest model unul numai bun pentru o încăpere nu prea mică. Face parte din seria XH9, iar modele similare (consum de curent, volum și înălțime) poți vedea aici.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care are inclusiv funcții care protejează alimentele de bacterii. Din imaginea de alături poți vedea mai bine cum arată acest model.

Hotpoint XH9 T2Z XOJZV, combină A++ cu oxigen activ

Volumul net al aparatului e unul de 369 litri, fiind împărțit în cel de 264 litri al frigiderului și cel de 105 litri al congelatorului.
Partea de frigider e una formată din 4 rafturi din sticlă și are inclusiv compartiment pentru fructe și legume.
Mulțumită tehnologiei Active Oxygen avem alimente care sunt păstrate ca proaspete până la 9 zile și există capabilitatea de prevenire a formării bacteriilor cu până la 90%. Prezența tehnologiei menționate anterior (adică Active Oxigen 2.0) presupune că aparatul are și Multiflow, adică acel sistem de distribuire a aerului rece pe mai multe căi.
No Frost e unul Full sau Total, deoarece e prezent pe partea de frigider, dar și cea a congelatorului.
Frigiderul e unul cu 4 rafturi și cu compartiment de fructe/legume, iar partea de congelator e una cu 3 compartimente capabile de a congela 10 kilograme la 24h.
Dacă acest model e prea înalt pentru cămara dvs atunci puteți opta pentru modelul XH8 T2Z XOJZH care are o înălțime de 189 centimetri și aspect similar.

Pentru achiziția acestui model ar fi aspectul plăcut (e unul caracteristic seriilor XH9 și XH8), că nu are un preț prea mare, că alimentele sunt păstrate îndelungat fără gheață și prezența funcției Holiday.

Concluzia mea legată de acest model ar fi că arată nu doar bine, ci e și unul care face multă economie de curent mulțumită funcțiilor Eco, Vacanță, dar și a motorului tip inverter. Modelul e unul premium, dovadă fiind culoarea, prezența Multiflow și că are Total No Frost.
Nici nu e un model zgomotos la cei 38 decibeli ai săi, iar în acest fel o să puteți dormi liniștiți.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu