≡ Meniu

HP 110-401NQ, desktop cu Celeron J1800

HP 110-401NQ este un calculator unic în felul lui deoarece vine cu un cost de achiziție relativ mic și cu un procesor de tip SoC. Acest PC se adresează celora car vor un PC pentru sarcini office care să nu coste prea mult și care să fie foarte stabil. Nu vine cu monitor, dar vine cu sistem de operare Windows 8 care te va ajuta să rulezi perfect orice sarcini.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi. Dacă vei considera că e mult atunci trebuie menționat că are o carcasă făcută special așa încât să beneficiezi de acces rapid la orice port.

HP 110-401NQ, desktop cu Celeron J1800

Pe partea de caracteristici se poate lăuda cu procesor Celeron J1800 care are frecvență de maxim 2,58 Ghz (scoate 1046 puncte la benchmark), cei 4GB memorie RAM, hardul de 500 care are 7200 rotații și placa wireless integrată (nu o să întâlnești prea multe PC-uri care să aibă wi-fi). Procesorul e unul din generația Bay Trail-D, deci e destinat sarcinilor nu prea complicate.
Din punct de vedere soft stă bine întrucât vine cu Windows 8. E bine că vine cu OS-ul preinstalat deoarece nu ne mai pierdem timpul cu instalarea sistemului. Are unitate optică, deci puteți instala alt sistem dacă doriți, însă eu vă recomand să rămâneți cu el.
Placa de rețea normală e una 10/100, deci nu o să ducă net Gigabit, dar oricum nici procesorul nu e făcut pentru așa ceva.

Avantaje ale achiziționării unui astfel de PC ar fi că îl băgați în priză, conectați la monitor și puteți intra pe net. Deci, e Plug and Play.
Dezavantaje sunt că are un preț ceva mai mare datorită prezenței sistemului de operare.

Concluzia mea legată de acest model ar fi că e bun pentru cineva fără prea multe pretenții care vrea un PC pentru intrat pe net, pe Facebook și vizionat filme. Un alt lucru interesant e că vine cu o suită de aplicații, acest lucru fiind un dezavantaj ori un avantaj… depinde de fiecare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu