≡ Meniu

HP 15-AC107NQ, laptop cu Core i3 Broadwell

Laptopul HP 15-AC107NQ e unul dintre cele mai bune laptopuri care le puteți folosi acasă. Puteți folosi orice aplicație pe el, se pot reda filme, jocuri sau muzica preferată. Bineînțeles, calitatea audio superioară poate fi obținută cu un sistem audio 2.1, iar pentru a viziona filme de la distanță se poate conecta un cablu HDMI la un televizor/monitor. Acel cablu nu e inclus și-l puteți lua odată cu laptopul, dar și niște periferice ar fi necesare (un router wireless WiFi ac și un mouse wireless).

Poate că nu e cel mai bun model pentru jocuri dar are acea placă video Radeon R5 care poate rula jocuri 3D. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

HP 15-AC107NQ, laptop cu Core i3 Broadwell

Componentele hardware ale acestui laptop sunt noi și satisfăcătoare pentru cât costă: Core i3-5005U, 4GB RAM DDR3, 500GB spațiu de stocare și placa video dedicată. Pe lângă placa video Intel, are și una dedicată cu memorie video de 1GB – model Radeon R5 M330. Există laptopuri și cu DDR4 dar acelea sunt foarte scumpe și poate în viitorul apropiat vom vedea și laptopuri ieftine cu acest tip de memorie. Din numele său reiese ușor că are un ecran de 15 inci care e destul de bun – imagine 768p cu iluminare LED.

Ca și dotări ceva mai speciale are: USB 3.0, bluetooth, touchpad cu gesturi, baterie de 4 celule. Noile laptopuri au baterii ceva mai mici pentru că configurațiile au un consum mai redus și greutatea laptopului scade. NU vine cu un sistem de operare preinstalat ci doar cu Free DOS, de aceea trebuie să instalați ulterior Windows 10. Vă puteți folosi de un stick USB 3.0 deoarece viteza de copiere e mare, iar ca să booteze sistemul trebuie aleasă opțiunea din BIOS.

Plusuri: procesor destul de performant, placă video decentă, bluetooth, greutate scăzută și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

HP 15-AC107NQ poate înlocui un laptop mai vechi ori un desktop dacă sunteți mulțumiți de dotările sale dar și de performanțe. Un laptop ieftin cum e acesta chiar merită încercat deoarece un desktop cu configurație similară are același preț (cu monitor, bineînțeles). Nu are nevoie de periferice dar se poate alege un .

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu