≡ Meniu

HP 15-ay006nq, laptop cu Core i7 și Radeon R7 M440

HP 15-ay006nq reprezintă noua generație de laptopuri de la acest brand deoarece are componente noi de la branduri foarte cunoscute. Poate că ați observat că cele mai populare combinații sunt cu Intel Core și Nvidia GeForce, dar și varianta Intel Core cu AMD Radeon e o alegere bună dacă e mai accesibilă. În general, alternativele cu AMD sunt mai accesibile, motiv pentru care veți economisi niște bani dacă inițial ați vrut alt laptop mai scump dar cu performanțe identice. Există și variante pe gri/argintiu doar că laptopul nu e în totalitate pe acea culoare, ci e vorba de o combinație de culori.

Dacă acest laptop e unul cam scump, atunci trebuie să alegeți fie unul cu un Core i7 mai vechi ori unul cu Core i5. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

HP 15-ay006nq, laptop cu Core i7 și Radeon R7 M440

Clar, Core i7-6500U e cea mai bună alegere multimedia-gaming de la ora actuală deoarece acest laptop are un ecran HD. Dacă ar fi avut un ecran FullHD, atunci trebuia un model de tip HQ. E oarecum logic, un procesor mai puternic consumă mai mult, deci veți pierde din autonomie și laptopul se va încălzi prea tare. Consider că actuala configurație e destul de echilibrată și pentru a vă bucura de performanțele sale vă recomand Windows 10. Chiar dacă are unitate optică, instalarea sistemului se poate face cu un stick USB 3.0 și e mult mai rapidă această metodă.

Nu are orice memorie RAM și placă video, ci doar DDR4, respectiv placă din seria R7 model M440. Ambele sunt componente noi care nu le-ați văzut pe laptopurile din generațiile precedente. Aveți destule motive pentru a-l alege pe acesta, dar poate că vă place mai mult cu GeForce.

Plusuri: greutate de numai 2 kg, Intel Kaby Lake, memorie DDR4, autonomie decentă în mod economi, arată bine, preț bun.
Minusuri: nu sunt.

HP 15-ay006nq nu are cele mai bune dotări de pe piață dar nici nu e nevoie deoarece se adresează utilizatorilor cu pretenții nu foarte mari. Cu siguranță, un laptop de gamign are ceva mai multe dotări speciale și un sistem de evacuare al aerului cald ceva mai eficient.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu