≡ Meniu

HP 15-ba000nq, laptop cu AMD A6-7310

HP 15-ba000nq e varianta mai accesibilă dacă e să-l comparăm cu un laptop cu procesor Intel. E vorba de segmentul office care nu necesită placă video dedicată sau dotări premium, însă orice componentă nouă e un plus. La un buget restrâns nu puteți avea prea multe pretenții și oricum, un laptop pentru gaming ori pentru aplicații profesionale poate costa de 3 ori mai mult. Acesta e ideal dacă vreți să navigați pe web după ce veniți de la lucru, puteți reda filme HD și chiar să folosiți diverse aplicații office.

Placa video de la procesor e mai bună decât una Intel, dar tot nu poate reda jocuri cu cerințe hardware mari. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

HP 15-ba000nq, laptop cu AMD A6-7310

E vorba de un procesor cu 4 nuclee de la AMD numit A6-7310 care are placă video Radeon R4 Graphics. Multe astfel de configurații sunt apreciate pentru eficiența lor și de aceea autonomia de lucru e destul de mare. Procesoarele din segmentul inferior consumă puține resurse, de aceea și performanțele sunt limitate. Atunci când plecați într-o excursie sau chiar în oraș, portabilitatea și autonomia sunt critice. Ecranul acesta oferă o imagine destul de detaliată și clară.

Consider că are destulă memorie RAM deoarece multitaskingul e foarte bun, iar sistemul de operare nu consumă mai mult de 1GB fără programe. Windows 10 nu e preinstalat, ci trebuie pus ulterior de pe un disc sau cu un stick USB 3.0 (e mai rapid). Un SSD ar fi cel mai bun upgrade pentru un laptop dar nu e obligatoriu.

 

 

Greutatea sa se datorează construcției și veți observa că laptopurile mai performante sunt mai grele, dar cu noile tehnologii chiar și acele laptopuri devin mai ușoare. Bateria e relativ aceeași la mai toate laptopuri și autonomia e dată de consumul configurației sau cât o solicitați.

Plusuri: autonomie de lucru mare, greutate mică, performanțe office decente, ecran superb, dotări suficiente.
Minusuri: nu sunt.

HP 15-ba000nq arată destul de bine pe argintiu iar cele pe negru mi se par prea clasice și sunt mai greu de întreținut. Clipul de jos e cu alt laptop care face parte din aceeași serie doar finisajul e diferit.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu