≡ Meniu

HP 15-ba001nq, laptop cu procesor AMD și memorie DDR4

Laptopul HP 15-ba001nq e o variantă cu configurație AMD, deci e ceva mai ieftin decât unul cu un Core i5 Skylake, dar e ceva mai bun. Oricum, diferența de performanță e destul de mică și nu o veți observa chiar așa de ușor, eventual doar cu ajutorul unor programe. Eu consider că arată destul de bine și sunt puține îmbunătățiri la acest capitol față de generația precedentă. Poate înlocui vechiul model deoarece are componente mult mai eficiente și performanțele sunt pe măsură.

Poate că nu e la fel de bun precum un laptop de gaming dar poate rula destul de multe jocuri la detalii medii. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

HP 15-ba001nq, laptop cu procesor AMD și memorie DDR4

Are un AMD A10-9600P de 2.4 GHz care poate să-și mărească frecvența până la 3.3 GHz prin intermediul tehnologiei Turbo Boost. Ecranul de 15 inci al acestui laptop e ca și cel al multor laptopuri din segmentul acesta, dar e loc de mai bine. Pe partea de stocare, acel hard disc nu e foarte mare dar e fiabil și spațios. Se pot stoca destul de multe pe el și chiar dacă nu e un SSD, are o durată de viață mai lungă.

Memoria sa RAM e foarte bună deoarece e de 2133 MHz, adică e DDR4. Deci nu e nevoie să puneți chiar 16GB (e capacitatea maximă suportată). Pe acesta eu aș instala Windows 10 deoarece e vorba de un gadget destul de nou care poate fi folosit chiar pentru orice. Bineînțeles, în acest buget nu puteți avea pretenții la la performanțe foarte mari. Designul e destul de interesant și poate că pe argintiu ar fi ceva mai elegant.

Plusuri: are TPM, greutate scăzută, memorie RAM foarte bună, USB 3.0, design plăcut și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

HP 15-ba001nq e un laptop care e ideal pentru cei care vor o soluție multimedia la un preț foarte bun. Sunt destui de puțini producători care mai oferă soluții cu componente AMD deoarece majoritatea oferă variante cu Intel și Nvidia GeForce. Dacă nu v-ați făcut o idee despre acest model, atunci vă invit să vizionați clipul de mai jos.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu