≡ Meniu

HP 15-ba004nq, laptop albastru cu A8-7410

HP 15-ba004nq e un laptop apărut pe piață de puțin timp și se adresează celora în căutarea unui model office bun la filme și navigat pe net.
Vine la pachet cu o culoare deosebită, mai exact un albastru înspre verde și din această cauză cred că e mai special ca aspect.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un laptop care nu doar arată bine, ci și unul cu componente noi și puternice.

HP 15-ba004nq, laptop albastru cu A8-7410

Procesorul A8-7410 scoate 2637 puncte la benchmark în condițiile în care are 4 nuclee cu 2,2 GHz fiecare (turbo e până la 2,5 Ghz). Deci e un procesor echivalent i3. În jocuri se va dovedi destul de utilă placa video dedicată Radeon R5 M430 deoarece are 2 giga memorie RAM și care face parte din clasa 3 a plăcilor video.
La capitolul memorie vine cu 4 giga DDR3L, adică memorie cu voltaj scăzut.
Portabilitatea laptopului e una ok deoarece bateria ține vreo 9 ore (conform HP), iar greutatea e de circa 2 kilograme.
Pentru conectarea la net se poate folosi de placa de rețea 10/100 ori de wireless-ul N. Pentru wireless aveți nevoie de un router wireless.
În cazul în care peste câțiva ani o să dorești să-l faci mai rapid atunci acest lucru poate fi realizat cu un SSD Kingston UV400.

Pentru achiziția modelului de față ar fi că nu costă mult, aspectul plăcut, fiabilitatea ridicată, procesorul puternic și că are portabilitate peste medie.
Din păcate nu are ecran Full HD și nu are nici SSD. Lipsa unei plăci de rețea Gigabit ar putea fi o problemă pentru cei interesați de un model cu care să descarce mult de pe net.

Deci, dacă ești interesat de un notebook pentru acasă atunci acest model ar fi recomandarea mea datorită prețului nu prea mare și faptului că are integrate componente performante.
În cazul în care vreți acest model, dar pe altă culoare atunci vă recomand să vă uitați la modelele de aici pe care le recomand ca alternative.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu