≡ Meniu

HP 15-d053sq, laptop multimedia negru

Laptopul HP 15-d053sq face parte din seria Sleekbook și designul diferă puțin între serii. Îmi place cum arată dar mai există laptopuri similare ca și design îsă cu configurație ceva mai slabă și preț ceva mai mic. Prețurile sunt justificate în mare parte iar dacă vreți un gadget performant, trebuie și un buget mare. O alternativă e un desktop, însă un laptop oferă o portabilitate mai bună și spațiul ocupat e ceva mai mic. Am pus un clip cu un laptop similar dar există și pe gri sau alte culori.

Există serii similare cu configurații mai noi dar diferențele de performanță sunt nesemnificative. E la promoție deci merită să profitați de ea. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

HP 15-d053sq, laptop multimedia negru

Configurația acestui laptop e una multimedia datorită plăcii video dedicate, dar și procesorul e important. Procesorul său e unul Core i3-3110M de 2.4 GHz și are o placă video integrată Intel. Ecranul său e unul HD cu diagonală de 15 inci și cu cât e mai mare cu atât și rezoluție e mai bună. Pe aceasta puteți viziona filme, juca jocuri sau să navigați pe web. Bineînțeles, poate fi folosit precum un desktop deoarece are dotări similare.

Are 4GB de memorie iar hardul e de 750GB, iar unele componente hardware pot fi schimbate dar nu cred că are sens. Are destule porturi: HDMI, USBuri de tip 2.0/3.0, VGA, audio etc. Are și celelalte dotări (difuzoare, card reader, cameră web) dar e bine că cu puteți conecta un mouse wireless prin tehnologia bluetooth. Pentru acasă e bine să aveți un router wireless deoarece laptopul are tehnologie wireless și nu mai trebuie folosit cablul de rețea.

Plusuri: arată destul de bine, autonomie bună pentru o baterie așa mică, USB 3.0, bluetooth și fiabilitate.
Minusuri: nu sunt.

HP 15-d053sq e o alegere destul de accesibilă și se datorează în mare parte părții software, adică nu are decât FreeDOS. Laptopurile cu Windows sunt ceva mai scumpe însă nu cu mult deoarece e preinstalat. Puteți lua un laptop ca și acesta dacă vreți să economisiți bani și să instalați ulterior sistemul. E bine să alegeți un sistem .

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu