≡ Meniu

HP 15-P252NQ Pavilion, laptop argintiu cu Intel Broadwell

Laptopul HP 15-P252NQ e alegere performantă pentru cei care vor să încerce niște jocuri. Arată bine în trei culori: tastatură albă, ecran negru, finisaj argintiu. Tastatura trebuie să iasă în evidență și unele laptopuri au chiar tastatură iluminată. E un laptop clasic care nu oferă prea multe dotări speciale, dar cred că unele sunt inutile și dacă nu ar fi prezente, ar scădea greutatea laptopului (DVDul și cititorul de carduri). Dacă nu știați, în locul unității DVD se poate pune un HDD sau SSD, dar e nevoie întâi de un caddy. Dacă nu vă pricepeți la PCuri, nu vă recomand acest upgrade, mai degrabă schimbați hardul cu un SSD.

Alternativele sunt laptopurile care oferă performanțe mai mari, dar nu aș lua în calcul un laptop mai slab. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

HP 15-P252NQ Pavilion, laptop argintiu cu Intel Broadwell

Procesorul acestui laptop e unul de tip Core i3-5010U iar placa video e una destul de bună. Ecranul de 15 inci e unul destul de bun și e același ca la restul. Un desktop are un procesor ceva mai performant deoarece nu are baterie ca și laptopul, iar consumul său nu e așa de important. Oricum, cu trecerea timpului.

În rest, multitaskingul e decent deoarece are 4GB RAM și hardul e de 1TB. Placa video dedicată e GeForce 830M de 2 GB care e mult mai bună decât cea Intel. Dotările acestui laptop sunt următoarele: difuzoare stereo, cameră web, card reader, unitate DVD, HDMI, ieșire audio, LAN, USBuri etc. Pe partea de tehnologii wireless are WiFi și bluetooth, deci se poate conecta un mouse wireless dacă doriți. Cu o baterie de 4 celule greutatea laptopului ajunge la 2.2 kg.

Plusuri: are o placă video performantă, procesor nou cu consum redus, greutate redusă etc.
Minusuri: nu prea sunt.

HP 15-P252NQ arată foarte bine pe argintiu dar și pe negru ar fi arătat bine. Jos e o prezentare video cu un alt model din aceeași serie, doar că e pe negru. Se adresează mai mult celor interesați de cum arată acest model și e destul de mic chiar dacă ecranul e de 15 inci.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu