≡ Meniu

HP 15-r030sq, laptop ieftin pe alb

Laptopul HP 15-r030sq e un laptop interesant deoarece are chiar și Windows 8.1 preinstalat. E mai ieftin decât multe alte laptopuri deoarece are Intel Celeron. Totuși, impresionează prin faptul că are Windows 8.1 preinstalat, deci nu se poate compara cu orice laptop. Acesta e disponibil pe alb cu negru și astfel iasă mai bine în evidență finisajele și tastatura. Oricum, apreciez că e portabil și finisajul e lucios (dă un plus de eleganță). Deasemenea, performanțele sunt bune pentru un Celeron dar să nu vă gândiți că poate reda jocuri 3D sau cine știe ce programe profesionale.

Prețul său mi se pare corect ținând cont de concurență și că are Windows 8.1. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

HP 15-r030sq, laptop ieftin pe alb

Configurația sa nu poate fi comparată cu cea a unui desktop, în același buget, dar la acesta nu mai e nevoie de monitor sau periferice. Configurația are un Celeron N2830 Bay Trail-M de 2.1 GHz, 2GB de RAM și un hard de 500GB. Bineînțeles, placa video e cea Intel din procesor și chiar dacă e integrată, are suport HD pentru conținut.

Pe partea de dotări are: USB 3.0, USBuri 2.0, HDMI, LAN, bluetooth, WiFi, DVD etc. Sistemul de operare e Windows 8.1 și nici nu recomand altul, deoarece producătorii nu oferă drivere pentru sisteme vechi și nici nu vor evidenția așa de bine performanțele laptopului.

Dimensiunile sale sunt cele clasice, dar construcția laptopului e ceva mai bună deoarece s-a redus din greutate (2.2 kg). Un rol important îl are și bateria laptopului care e de 4 celule, iar autonomie e bună deoarece configurația consumă puțin. Ecranul și toate acele dotări fac din acest laptop un media player portabil destul de bun.

Plusuri: e portabil, arată bine, e fiabil, are doar 2.3 kg, configurați decentă în acest preț și dotări satisfăcătoare.
Minusuri: nu sunt.

HP 15-r030sq e unul din multele laptopuri lansate anul acesta și care merită încercat cât timp nu mai e nevoie ulterior de un sistem de operare (vă scutește de niște bani dar și de stres). Jos am pus un clip cu modelul pe negru care are aceleași finisaje, doar culoarea albă e înlocuită cu culoarea neagră.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu