≡ Meniu

HP 15-r150nq, model cu Pentium N3540 și Windows

Pentru cineva interesat de un laptop care să arate precum un ultrabook și care să nu coste prea mult recomand modelul HP 15-r150nq. E un model cu procesor Pentium quad core și cu Windows 8.1 preinstalat. Având o greutate de 2,3 kilograme e clar că acest aparat se adresează celora care caută un laptop portabil, iar restul specificațiilor ne arată că aparatul e și performant.
Eu zic că e foarte bun pentru la școală, dar și la lucru deoarece ecranul e de 15,6 inci, iar prezența sistemului de operare vă va ajuta să puteți rula orice rapid, chiar și să vă conectați la net din prima.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci se va comporta excepțional în diferite sarcini, dar și la vizionarea filmelor HD. Se poate observa că e un model pe negru care are tastatură numerică în partea dreaptă, această tastatură te va ajuta în cazul în care vrei să introduci rapid numere.

HP 15-r150nq, model cu Pentium N3540 și Windows

Specificații ok ar fi procesorul Pentium N3540 cu cip grafic Intel HD, cei 4GB memorie RAM și hardul de 500. Pentru instalarea unui alt sistem de operare vă puteți folosi de unitatea DVD ori de portul USB 3.0. Oricum, venind cu sistem nu va trebui să instalați altceva, dar poate că atunci când o să vină Windows 10 o să vreți să faceți trecerea.

Pro achiziția acestui model ar fi aspectul plăcut, că nu costă deloc mult, că arată bine și fiabilitatea crescută (susținută de garanția de 2 ani).
Contra achiziției acestuia ar fi că nu are wireless ac, SSD și că ecranul nu e IPS.

Deci, dacă te interesează un model de laptop de la un brand cu reputație atunci eu îți recomand acesta HP 15. Nu pot să nu remarc faptul că e foarte ieftin pentru un notebook PC cu sistem preinstalat. Acest lucru (prezența sistemului) e întâlnit în străinătate, dar nu și la noi. Mă bucur că se preiau unele lucruri din străinătate deoarece noi consumatoru final avem numai de câștigat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu