≡ Meniu

HP 15-r151nq, laptop cu Celeron N2840 și boxe cadou

HP 15-r151nq e un laptop de culoare neagră dotat cu procesor Celeron care scoate un punctaj de 1067 și cu 4GB memorie RAM. În acest moment vine la pachet alături de o geantă HP Messenger care e foarte aspectuoasă și utilă în același timp.
În general nu-mi plac laptopurile cu Celeron, dar cu acesta fac o excepție deoarece e un Celeron rapid, iar cei 4 giga de RAM vor furniza toată puterea de care ai nevoie așa încât sarcinile să nu sacadeze. Mai mult, acest model vine și cu sistem de operare Windows 8.1 care e cel mai nou OS de la MS.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un laptop care arată bine și e foarte bun chiar și la sarcini business.
HP-15-r151nq

Procesorul cu care e dotat e un Celeron N2840 cu cip grafic Intel HD, iar pe partea de memorie are 4GB RAM și un hard de 500 de giga. Pentru instalarea unui alt sistem de operare vă puteți folosi de unitatea optică ori de portul USB 3.0. Poate vreți să instalați Windows 7, dar eu vă recomand să stați cu 8.1, același lucru vă spun și dacă vreți să instalați Linux.
Legat de baterie trebuie spus că aceasta e una cu 4 celule, și din această cauză nu trebuie să vă așteptați de o durată de viață ami mare de 3 ore.

Avantajele achiziționării unui model precum acesta ar fi că e fiabil, prețul redus, că vine la pachet cu un cadou (mă gândesc că e o ofertă limitată) și că are garanție de 2 ani.
Din păcate procesorul nu e cel mai tare de pe piață, iar wireless-ul ac lipsește. Are unitate optică, însă utilitatea ei e vagă, eu aș fi fost mulțumit dacă ar fi lipsit, iar în acest fel laptopul ar fi avut o greutate inferioară.

De final îți recomand un laptop care chiar își merită banii, iar dacă e să ne gândim bine jumătate din prețul laptopului e reprezentat de sistem (Windows e undeva la 400-500 lei dacă îl cumperi pe DVD).

Update 16.04.2015
Oferta cu geantă cadou a expirat, dar acum e valabilă una mult mai bună.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu