≡ Meniu

HP 15-R153NQ, laptop cu Pentium N3540

HP 15-R153NQ e un laptop destul de performant care vine cu noua generație de procesoare numită Bay Trail M, dar care nu se poate compara cu Broadwell. E vorba de un segment inferior dar decent pentru uz office. Poate fi folosit chiar și la locul de muncă deoarece e portabil și arată foarte bine. Nu mai trebuie instalat sistem de operare deoarece are preinstalat, voi trebuie să alegeți doar pachetul de aplicații. Finisajele sunt plăcute și lucioase, dar puteți alege un laptop cu finisaj mat dacă nu vreți să vedeți amprentele pe el.

Dacă nu vă place că nu are placă video dedicată pentru a juca un eventual joc, ei bine, laptop trebuie să aibă și un procesor ceva mai bun (Core i5-i7). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

HP 15-R153NQ, laptop cu Pentium N3540

Pentru cei care nu știu e vorba de modelul Pentium N3540 de 2.1 GHz iar placa video Intel HD Graphics e cea integrată. Se pot viziona filme pe acesta iar calitatea lor nu ar trebui să depășească rezoluția ecranului, adică să fie cel mult 720p. Există și ieșire HDMI care nu limitează calitatea filmelor dar eu aș alege un laptop ceva mai bun pentru redare 1080p.

Are un ecran de 15 inci HD care nu diferă cu nimic față de restul. Memoria RAM e una cu capacitate de 8GB la o frecvență de 1600 MHz și nu e nevoie de mai mult. Chiar și la capitolul stocare impresionează deoarece are un hard de 1TB. Prezintă dotările standard dar și câteva dotări mai speciale: USBuri 2.0, USB 3., HDMI, bluetooth, WiFi n, LAn, card reader, difuzoare, DVD etc. Chiar dacă bateria nu e mare, autonomia de lucru maximă e bună.

Plusuri: greutate de numai 2.2 kg, bluetooth, procesor destul de performant chiar dacă nu e o serie superioară, laptopul arată bine și dotările sunt pe măsură.
Minusuri: nu poți juca jocuri 3D.

HP 15-R153NQ cine cu Windows 8 preinstalat, iar dacă doriți o variantă mai nouă, o puteți instala pe un DVD ulterior. Există și varianta instalării sale de pe un stick USB dar trebuie ales din BIOS de pe ce să booteze. Jos e o prezentare a unui alt laptop dar care arată la fel. Bineînțeles, există laptopuri similare și pe alte culori dar pe negru, gri sau chiar și albastru, arată destul de bine.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu