≡ Meniu

HP 15-r200nq, laptop cu Celeron și imprimantă cadou

HP 15-r200nq e un laptop din seria 15 R și se recomandă prin procesorul Celeron dual core, cei 4 giga de RAM și ecranul de 15 inci. Mi-ar fi plăcut să vină și cu Windows preinstalat, dar e bine și așa deoarece vine la pachet cu imprimanta HP Deskjet Ink Advantage 1015.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Lumea când aude de Celeron stă pe gânduri, dar în cazul acestui model nu ai ce să mai stai să te gândești deoarece e un procesoru dual core, iar memoria RAM e de 4GB. Dacă avea doar 2GB atunci nu era bun întrucât numai sistemul de operare consumă 1,5GB.

HP-15-r151nq

Specificațiile acestui model sunt ok din punctul meu de vedere deoarece are procesor Celeron N2840 cu cip grafic integrat, iar RAMii sunt 4GB. Nici nu ai nevoie de mai mult, iar spațiul de stocare e de 500 de giga așa încât să poți stoca câte fișiere vrei pe el.
În ziua de azi multe laptopuri nu mai au unitate optică și de aceea trebuie să menționez că acesta are așa ceva. Oricum eu recomand ca instalarea sistemului să se facă de pe un stick USB 3.0 deoarece o să dureze mai puțin.

Pro achiziția unui astfel de model ar fi prețul mic, că vine la pachet cu un cadou, că arată bine și că se descurcă bine în sarcini office (intrat pe net, jocuri Facebook și filme).
Contra ar fi că procesorul nu e unul quad core.

Deci dacă vrei un laptop pentru intrat pe net atunci acesta ar fi numai bun. Datorită faptului că are imprimantă o să-l poți utiliza pentru referate ori diferite lucrări.
Alături am pus și un clip pentru a-ți face o părere despre cum se prezintă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu