≡ Meniu

HP 15-R203NQ, laptop foarte ieftin pe albastru

Laptopul HP 15-R203NQ face parte dintr-o serie destul de ieftină și care oferă componente destul de bune. Prețurile sunt foarte mici și dacă vreți ceva mai performant dar nu cu mult, optați pentru un model cu Intel Pentium. E vorba de aceeași serie de procesoare numită Bay Trail M care pare să fie destul de bună la multe capitole și pentru cei care au nevoie de mai mult, le recomand Intel Haswell sau Broadwell. E un laptop din segmentul inferior dar care poate fi bun pentru uz office (aplicații, muzică, internet și filme).

Laptopurile de la acest producător sunt de multe feluri și tind să fie peste așteptările utilizatorilor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

HP 15-R203NQ, laptop foarte ieftin pe albastru

Mai precis, un laptop ca acesta are un Dual Core Celeron N2840, 4GB, 1TB și placa video HD Graphics. Chiar dacă unele laptopuri au o placă video dedicată, procesorul trebuie să fie mai bun deoarece unele jocuri cer configurații superioare. Nu cred că are sens să mai luați un desktop deoarece ocupă mult spațiu, e nevoie de monitor și tastatură. La acesta trebuie să luați doar un mouse cu fir sau fără, pentru un plus de precizie.

Filmele se văd decent pe un ecran de 15 inci și ieșire HDMI e utilă dacă aveți un televizor sau monitor. Porturile acestui laptop sunt prezente și la alte laptopuri. Are doar Free DOS și voi trebuie să instalați ulterior Windows-ul. Eu așa lege 8.1 64 de ibți chiar dacă nu e un laptop foarte scump. Nu prea mai sunt laptopuri cu 2GB de RAM deci versiunea pe 32 de biți e inutilă (poate doar pe tablete mai e prezentă).

Plusuri: design elegant, greutate redusă, fiabilitate, mult spațiu intern, USB 3.0, bluetooth și preț destul de atractiv.
Minusuri: nu are procesor foarte performant.

HP 15-R203NQ e doar un laptop dar care poate fi un bun înlocuitor pentru un desktop vechi. Cu siguranță un laptop de 17 inci e mai mare și ecranul e cel puțin HD+. Din păcate majoritatea laptopurilor sunt de 15 inci și configurațiile sunt multimedia, dar la cel de sus e office.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu