≡ Meniu

HP 15-R205NQ, laptop cu afișaj strălucitor

Laptopul HP 15-R205NQ e unul ca oricare altul doar că arată diferit. Configurațiile sunt relativ același deoarece ele nu trebuie să depășească un anumit consum, deci nu prea se compară cu cele ale desktopurilor. Aceasta e un gadget portabil, deci e nevoie de o baterie dar și de multe porturi. E alegerea corectă pentru cei care vor să încerce un joc sau chiar și o aplicație. Alternative pot fi de la același brand ori de la un brand la fel de cunoscut.

Alternativele sunt laptopurile mai ieftine dar nu prea aș alege altceva deoarece acesta e un laptop nou. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

HP 15-R205NQ, laptop cu afișaj strălucitor

Procesorul acestui laptop e unul din noua generație dar e unul cu frecvență mică (adică are un consum redus). Placa video e una Intel HD dar indiferent de model, tot nu se compară cu una dedicată. Configurația acestui model de laptop e cu: Core i5-5200U, 4GB de RAM și hard de 1TB. Are un ecran de 15 inci cu imagine HD și la multe laptopuri e așa. Doar la modelele premium ori de 17-18 inci, imaginea e una HD+, FullHD sau 4K. Cu cât e mai mare rezoluția cu atât consumul crește iar detaliile sunt mai vizibile. Dacă nu obișnuiți să redați conținut HD+, atunci un ecran standard e satisfăcător.

Placa video dedicată e GeForce 820M cu memorie video de 2GB și cam la multe laptopuri e așa (cu consum redus). Dotările sale sunt: unitatea DVD, două difuzoare, cameră web, card reader, microfon, ieșire audio, HDMI, WiFi, bluetooth, USB 3.0, două USBuri 2.0 etc. Bateria de 4 celule e una cu autonomie de decentă deoarece configurația nu consumă mult în mod economic. Nu are Windows 8.1 preinstalat ci doar Free DOS, deci va trebui să-l puneți pe acesta.

Plusuri: tehnologie bluetooth, procesor Core i5 Broadwell, spațiu de stocare mare, placă video dedicată etc.
Minusuri: nu prea sunt.

HP 15-R205NQ are o greutate redusă – 2.2 kg, dar cred că putea fi și mai redusă. Din clipul de jos se poate observa cam cum arată dar există modele similare și pe alte culori. dar pe negru sau gri arată cel mai bine.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu