≡ Meniu

HP 250 G3, laptop performant

Laptopul HP 250 G3 face parte din noua generație, motiv pentru care designule puțin diferit, dar în mare parte e cam același (doar unele finisaje sunt diferite, culoarea e diferită iar formele sunt aceleași). Acest brand oferă laptopuri interesante și configurațiile pot să difere chiar dacă numele e același. Un exemplu e acest laptop care merită încercat și la ora actuală sunt 2 configurații: una office cu Core i5 și una multimedia cu Core i3. Eu aș pentru oricare dintre cele 2 deoarece ambele îmi plac, la cel cu i5 aveți și Windows 8.1 preinstalat de aceea e puțin mai scump iar viteza de procesare e mai bună. Cel cu i3 e bun pentru jocuri dar nu e unul ideal.

Diferența de preț între configurații e mică ținând cont de diferențele de sistem de operare. Chiar dacă celălalt nu are Windows 8.1,. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

HP 250 G3, laptop performant

Configurația e cel mai important aspect și în funcție de alegere, și prețul diferă. E bine să alegeți un laptop cu Intel Haswell deoarece oferă un plus de eficiență dar și performanță. Placa video Intel e cea integrată și unele oferă și placă video cu chipset NVIDIA. Cu acelea vă puteți juca jocuri la diferite detalii.

Ecranul HD de 15 inci e destul de plăcut și am același e la toate laptopurile. Singura diferență o face protecția anti-glare deoarece la unele e doar glare. Memoria RAM și hardul diferă în funcție de alegere dar sunt de cel puțin 4GB și 500GB spațiu. Dotările acestui laptop sunt aceleași indiferent de componentele hardware: WiFi, difuzoare stereo, bluetooth, baterie de 3 celule, USB 3.0, USB 2.0, cameră web HD etc. Chiar dacă unele au doar Free DOS, e bine să instalați un sistem de operare nou și la care să aveți și drivere. În general, nu prea se mai oferă drivere pentru sisteme mai vechi.

Plusuri: componente hardware noi, dotări bune, arată bine, ușor pentru un laptop de 15 inci – 2.2 kg (se datorează bateriei și construcției) etc.
Minusuri: nu sunt mai multe configurații.

HP 250 G3 putea fi și mai ușor având în vedere că are DVD și alte dotări inutile din punctul meu de vedere. Instalarea sistemului de operare se poate face și prin intermediul unui stick USB.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu