≡ Meniu

HP 250 G4, laptop ieftin cu Windows 8.1

HP 250 G4 e disponibil în patru configurații iar sigura diferență majoră e la partea software. Nu are sens cel mai ieftin model deoarece nu recomand procesoare mai slabe decât Core i3. Cele care nu au astfel de procesoare au funcționalitate redusă. Acesta poate fi folosit pentru redarea de fișiere media sau pentru jocuri. Acesta nu e o alegere de gaming și pentru mai mult trebuie să aveți un buget mai mare. Arată destul de bine și designul e relativ același la mai toate modelele ieftine de la acest producător.

Alternativele sale pot fi variantele de la alți producători sau chiar de la același producători, doar că trebuie să alegeți altă serie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

HP 250 G4, laptop ieftin cu Windows 8.1

Procesorul acestui laptop e unul de tip Core i3-4005U la 1.7 GHz și pentru mai mult, trebuie să alegeți altă serie. Placa video e una integrată iar pentru performanțe mai mari, are Radeon R5 M330 care nu e una foarte scumpă. La un așa preț nu oferă prea multe dotări sau performanțele sunt modice. Ecranul de 15 inci e cel clasic și se poate viziona conținut media decent (720p).

Configurația acestui laptop are 4GB de RAM și un hard disk generos de 500GB. Dotările sale sunt următoarele: difuzoare stereo, unitate DVD, cameră web, card reader, microfon, USB 3.0, USBuri 2.0, VGA, LAN și HDMI. Laptopurile vin cu tehnologii wireless pentru ca voi să nu mai conectați diverse la el. USB-ul 3.0 e util dacă folosiți un mediu de stocare extern și are viteză de transfer de 10 ori mai mare. Alte caracteristici tehnice sunt următoarele: carcasă din plastic, greutate de 2.1 kg, baterie de 3 celule, touchpad cu gesturi etc.

Plusuri: greutate redusă, preț foarte bun, componente performante, USBuri 3.0, placă video performantă.
Minusuri: cu Windows nu e chiar accesibil.

HP 250 G4 e alegerea corectă pentru cei care vor un laptop bun și cu Windows. Dar e și varianta fără Windows care costă mult mai puțin, iar instalarea sa se poate face ulterior. Desktopurile sunt destul de mari și ocupă spațiu, pe când laptopurile sunt portabile și nu au nevoie de periferice.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu