≡ Meniu

HP 250 G5, laptop robust cu tehnologie Intel

HP 250 G5 e un laptop disponibil în multiple configurații (procesoare Celeron, Pentium, i3, i5 și unități de stocare HDD sau SSD). Datorită acestui lucru putem spune că e un laptop robust util pentru sarcini office sau multimedia. Pentru cei pasionați de jocuri există modele speciale cu placă video AMD Radeon, iar acestea le găsiți aici.
Țin minte primele generații de laptopuri 250 și comparându-le cu acesta pot spune că au avansat foarte mult ca design și componente.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat avansat tehnologic. Ca o alternativă aș putea menționa varianta cu procesor AMD care e 255 G5, dar modelele cu procesoare Intel sunt mult mai performante.

HP 250 G5, laptop robust cu tehnologie Intel

Procesoarele integrate sunt unele foarte performante, dar eu vă sfătuiesc să alegeți modele cu procesoare Pentium sau mai bune deoarece se va vedea sporul de performanță.
Pe partea de memorie vin cu 4GB RAM și cu harduri încăpătoare. Modele mai performante au SSD și vă sfătuiesc să fă îndreptați înspre așa ceva deoarece SSD-ul accelerează foarte mult sarcinile uzuale.
Fiind vorba de un notebook business vă dați seama că vine cu ecran anti-glare care vă va proteja ochii. Alte facilități business ar fi TPM și prezența Windows 10 (nu toate vin cu sistem de operare).

Pentru achiziția acestui model ar fi că nu costă prea mult, aspectul plăcut, că e robust, disponibilitatea pe mai multe configurații, că are ecran clar și care nu te orbește (la lumină puternică). Foarte interesat e și faptul că are wireless ac, dar utilitatea acestuia tinde către zero deoarece router-ul va trebui să fie foarte aproape pentru a vă folosi de standardul ac, în rest fiind folosit N.

Din clipul de alături poți vedea mai bine cum arată acest model și că e unul dintre cele mai aspectuoase laptopuri de pe piață. Poate că laptopurile Asus sunt cele mai vândute în România, dar cele HP sunt printre cele mai vândute la nivel mondial, iar sectorul business se îndreaptă doar înspre HP, Lenovo și Dell deoarece fac laptopuri foarte rezistente.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu