≡ Meniu

HP 255 G4, laptop business cu tehnologie AMD

HP 255 G4 este un laptop apărut pe piață de vreo lună și se evidențiază cu un procesor AMD dual core E1-6015, cei 4GB memorie RAM și o placă video integrată Radeon R2. Procesorul e unul cu performanțe bune care se învârt în jurul performanțelor unui Celeron quad core. Un laptop precum acesta se adresează în principal celora cu un buget scăzut dar care vor o soluție portabilă, cu performanțe decente și care să arate destul de bine. Ecranul fiind unul anti glare nu o să aveți probleme în a sta mult în fața lui.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care se comportă fără reproșuri la navigat pe net, vizionat de filme HD și jocuri simple.

HP 255 G4, laptop business cu tehnologie AMD

Procesorul e unul dual core model AMD E1-6015, cei 4 giga de RAM sunt suficienți pentru orice, iar hardul e unul de 1000 de giga care te va ajuta să poți stoca orice pe el.
Din păcate nu vine cu sistem de operare, dar având unitate DVD și porturi USB o să puteți instala rapid ceea ce vă doriți. Eu v-aș recomanda să instalați Windows 10, dar e bun și 8.1.
Bateria acestui PC portabil e una cu 3 celule, iar asta înseamnă că autonomia va fi cam limitată. Astfel, bateria cred că o să țină maxim două ore.
Pe partea de rețea are port LAN 10/100 și wireless N, deci dacă aveți net Gigabit atunci nu o să vă meargă la maxim pe acest model. Oricum, procesorul nu prea duce net la viteze 1000 Mbps.

Pentru achiziția modelului acesta ar fi brandul, că nu costă mult, că are unitate optică, greutatea redusă și că are un ecran care nu deranjează.
Contra ar fi că nu are sistem de operare instalat.

Deci, dacă vrei ceva ieftin pentru la școală ori pentru o firmă mică atunci acest laptop ar fi o recomandare din partea mea.
Am pus alături și un clip pentru a vă face o părere despre cum se prezintă această sculă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu