≡ Meniu

HP 255 G5, laptop ieftin cu tehnologie AMD

HP 255 G5 e varianta cea mai accesibilă de la acest brand, iar dacă vreți cu tehnologie Intel, optați pentru HP 250 G5 care merită încercat. Configurațiile cu Intel sunt mai căutate de aceea și oferta de laptopuri e așa. Până la urmă, alegeți ce vă place deoarece toate laptopurile de la HP sunt fiabile și poate că nici nu vreți să dați prea mult pe unul. Acesta e foarte util celor care nu vor performanțe ridicate și nici sistem de operare preinstalat.

Dacă nu vi pare prea atractiv aceasta, atunci e nevoie de un buget mult mai mare iar această serie nu oferă multe soluții. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

HP 255 G5, laptop ieftin cu tehnologie AMD

Configurația sa are un procesor AMD de tip E2 model 7110 cu frecvență de 1.8 GHz. În rest, laptopul de mia sus se prezintă decent: 4GB RAM și hard disk de 500 GB. Are un ecran superb cu diagonală de 15.6 inci și imagine de tip HD, iar pentru a viziona un film vă puteți folosi de portul HDMI (dacă aveți un monitor sau TV). Are o greutate mai redusă pentru că nu e dotat cu unitate optică, dar și construcția e foarte importantă. Chiar și cu acest minus, laptopuri prezintă cele mai des folosite porturi și tehnologii de comunicații noi.

Mă refer la tehnologie wireless WiFi ac care e mult mai bună decât anterioara deoarece permite viteze mult mai mari pe wireless. Și așa, dacă routerul e compatibil, viteza de pe wireless poate fi similară cu cea de pe LAN. Există doar avantaje pentru gadgeturile noi deoarece prezintă tehnologii avansate care vă pot fi de folos. Sistemul de operare ideal pentru acesta e Windows 10, adică mă refer la cea mai recentă versiune și aceasta e prezentă pe tablete.

Plusuri: are un preț atractiv, dotări foarte bune, greutate de doar 2.1 kg, design plăcut, fiabilitate ridicată.
Minusuri: nu sunt.

HP 255 G5 poate înlocui un laptop mai vechi ori chiar un PC dacă nu aveți nevoie de mai multă performanță ori de un ecran mare. Din clipul de mai jos se poate observa că arată la fel ca cel de sus, doar la interior sunt diferențe ceva mai mari.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu