≡ Meniu

HP 355 G2, laptop de tip multimedia

Laptopul HP 355 G2 e unul recent lansat deoarece are configurație nouă dar cu AMD. Configurațiile cu AMD sunt ceva mai ieftine decât cele cu procesoare Intel. Chiar și plăcile video diferă și e normal că doar are Dual Graphics. Acea tehnologie permite ca placa video integrată să lucreze cu cea dedicată. Astfel performanțele cresc și voi vă puteți bucura de jocuri sau conținut video de calitate. Din păcate, ecranul e doar HD și pentru filme 1080p ar trebui să alegeți ieșire HDMI. Designul e cam același ca și la unele serii precedente.

Alternative sunt laptopurile cu procesoare Intel și plăci video ceva mai performante. Bineînțeles, prețurile sunt ceva mai ridicate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

HP 355 G2, laptop de tip multimedia

Procesor cu patru nuclee e un A8-6410 cu frecvență de 2GHz iar placa video integrată nu are mare importanță deoarece are și cea dedicată. Mă refer la R5 M24 care e la fel de bună ca cea GeForce GT 720M de la NVIDIA. Spun asta deoarece nu prea e des întâlnită acea placă video AMD. Ecranul de 15 inci e unul cu imagine de 1366 cu 768 pixeli iar iluminarea e LED.

În rest, are o memorie RAM de 4GB la o frecvență de 1600 MHz. Ținând cont că doar un slot e ocupat, voi puteți pune încă 4GB de RAM. Ceva mai mult memorie e nevoie în aplicații sau jocuri. Dacă obișnuiți să porniți mai multe programe în același timp, atunci e nevoie de un upgrade.

Pe viitor, vă puteți gândi la un SSD deoarece hardurile de pe laptopuri sunt doar de 5400 RPM. Dotările unui laptop nou sunt destul de diversificate și sunt utile. Are decât FreeDOS care ieftinește laptopul, dacă l-am compara cu unul cu Windows.

Plusuri: configurație ieftină și performantă, cititor de amprentă, USB 3.0,  autonomie bună în mod economic – peste 4 ore.
Minusuri: nu prea sunt.

HP 355 G2 nu are Windows preinstalat dar voi puteți să alegeți versiunea 8.1 deoarece are memorie RAM generoasă și instalarea se poate face pe pe un DVD sau de pe un stick USB. Jos e o prezentare care vă poate fi de folos .

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu