≡ Meniu

HP EliteBook 820 G2, laptop cu 400 lei reducere

HP EliteBook 820 G2 e un ultrabook destinat oamenilor de afaceri, fiind dotat cu procesoare Core i Haswell, SSD, tastatură iluminată și Windows 8.1 Pro. În mediile business am văzut că se folosește alături de HP UltraSlim Dockingstation B9C87.
E bun pentru cei care stau mult în fața calculatorului deoarece are ecran anti-glare. Și poți sta cât mai mult deoarece bateria te va ține până în 7 ore, durata de încărcare fiind circa două ore.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și are o portabilitate excelentă (bateria ține mult, iar greutatea e de 1,3 kg).

HP-EliteBook-820-G2

Pe partea de specificații se poate lăuda cu ecranul de 12,5 inci care are rezoluția 1366×768 pixeli, cu procesorul i5 5200U, cipul grafic Intel HD 5500 și cei 4GB memorie RAM. Poate că n-ar fi stricat mai mulți RAMi, dar o să vă faceți treaba și cu 4. 🙂
Pentru stocarea diferitelor fișiere are hard de 500 de giga, iar SSD-ul e unul pentru accelerare, fiind unul de 32 de giga.
Conectarea la net se poate face prin portul 10/100/1000, dar și prin wireless ac (da, are wireless dual band).

Avantaje ale achiziționării unui astfel de ultrabook (dacă e să mă gândesc bine atunci cam e o alternativă la MacBook Air 11) ar fi că are o greutate redusă, baterie care ține destul de mult, performanțe excelente și sistem preinstalat.
Dezavantaje sunt, adică lipsa unei rezoluții mai mari și că nu are doar SSD.

Deci, acest model e pentru tine dacă vrei ceva rapid și portabil. Nici nu o să-ți strici ochii în fața lui deoarece ecranul e unul „care nu orbește”.
Alături am pus un clip pentru a vă face o părere despre cum se prezintă acest model.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu