≡ Meniu

HP EliteBook Folio 1040 G2, ultrabook premium cu Intel Broadwell

HP EliteBook Folio 1040 G2 e unul dintre puținele ultrabookuri rămase pe piață și se pare că acest aspect (portabilitatea) nu mai e așa de important. Mulți utilizatori preferă performanțele decât un laptop foarte subțire și ușor. În general, laptopurile sunt ușoare și sunt folosite acasă. Avantajul principal oferit de un laptop e portabilitatea, adică îl puteți pune oriunde și îl puteți lua și la locul de muncă. Din păcate, nu e foarte ieftin iar laptopuri cu configurație similară pot costa chiar și la jumătate dar nu are un ecran 1080p, SSD mare, tastatură iluminată și TPM.

Toate acele caracteristici speciale sunt utile pentru cei care au deja un laptop și nu sunt mulțumiți de el. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

HP EliteBook Folio 1040 G2, ultrabook premium cu Intel Broadwell

Procesorul acestui gadget e unul din ultima generație și are un consum redus deoarece frecvența de lucru e mică. E un i5-5200U cu Intel HD Graphics 5500 iar tehnologia Turbo Boost mărește frecvența de lucru.la 2.7 GHz, când e nevoie. Ecranul de 14 inci are o imagine de tip FullHD deci calitatea imaginii e una superioară.

Configurația acestui modele e una office deoarece nu are placă video dedicată dar puteți viziona filme pe el sau puteți face orice altceva în afară de a juca jocuri 3D. Memoria RAM e una cu capacitate de 8GB la o frecvență de 1600 MHz iar SSD-ul are o capacitate de 256GB. Chiar dacă are Windows 8.1 Pro, puteți alege un downgrade la 7 Pro. Această alegere ține de preferințele fiecăruia dar e bine să fie cât mai nou și să fie pe 64 de biți deoarece e mai rapid.

Plusuri: arată foarte bine, are baterie mare, greutate de 1.5 kg, tehnologie Wifi avansată și performanțe ridicate.
Minusuri: nu e un gadget ieftin.

HP EliteBook Folio 1040 G2 are dotări superioare altor laptopuri și care sunt utile pentru mulți utilizatori. Ideea e că e un model care tinde spre business și care nu se adresează oricui (se poate concluziona și din prețul său). Poate acel clip de jos vă ajută să vă faceți o idee mai bună despre el pentru a face alegerea corectă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu