≡ Meniu

HP Envy 15-AE100NQ, laptop pentru jocuri cu GTX 950M

Laptopul HP Envy 15-AE100NQ e o soluție performantă pentru cei care vor să încerce programe profesionale sau chiar jocuri. Deci poate fi folosit acasă ori la locul de muncă deoarece e portabil și are dotări satisfăcătoare. Laptopurile de tip multimedia se adresează oricui deoarece calitatea video oferită de acesta e pe măsura așteptărilor, dar depinde și de conținutul ales. Filmele pot fi vizionate și pe un televizor sau monitor conectat la acest laptop (cu un cablu HDMI).

E nevoie de un buget mare pentru un așa laptop – multimedia, sau unul de tip gaming. Oricine, își dorește un laptop bun dar nu toți sunt dispuși să dea mult pe un laptop. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

HP Envy 15-AE100NQ, laptop pentru jocuri cu GTX 950M

Componentele hardware sunt destul de performante – Core i5 Skylake, 8GB RAM, hard disk de 1TB, plac video dedicată GTX 950M și Intel HD. Nu orice laptop oferă un ecran de 15 inci cu imagine FullHD, dar nici 4 difuzoare+subwoofer. Bineînțeles, claritatea e îmbunătățită dar puterea e relativ aceeași, motiv pentru care cei pasionați de muzică tot vor alege niște boxe externe. Caracteristicile speciale sunt următoarele: cititor de amprentă, tastatură iluminată, carcasă din aluminiu, touchpad cu Imagepad, accelerometru și altele.

Multe laptopuri vin cu configurații similare, însă poate ați observat că această placă video GTX nu e destul de rară. Un laptop ceva mai performant are nevoie de componente mai scumpe și care au un consum mai mare. Deci, dacă vă doriți o autonomei mare, optație pentru o serie ceva mai simplă, eventual fără placă video dedicată. În general, laptopurile foarte compacte au autonomie mare deoarece au componente cu tehnologie diferită și sunt soluții portabile (de luat în excursie sau în oraș).

Plusuri: are Windows 10 preinstalat, cititor de amprentă, calitate audio impresionantă, performanțe grafice decente, ecran 1080p.
Minusuri: nu are Core i7.

HP Envy 15-AE100NQ face parte dintr-o serie destul de interesantă și care arată excelent comparativ cu alte serii clasice. Spre deosebire de seria precedentă, acesta are o tastatură argintie și nu neagră, iar configurația e mai nouă. Pentru a vă face o idee mai bună despre aspectul său, vă recomand clipul de la final.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu