≡ Meniu

HP Envy 15-as000nq, laptop premium cu Core i5

Laptopul HP Envy 15-as000nq e una dintre cele mai accesibile variante de la acest brand, iar una mai performantă are Core i7 de la Intel. Procesorul e cea mai importantă componentă hardware de la un laptop și care poate influența destul de mult performanțele laptopului. E o diferență mare între un Core i3 și un Core i5, dar și între un Core i5 și un Core i7. Bineînțeles, trebuie să luăm în calcul și tipul procesorului deoarece pot fi și de gaming ori doar pentru uz office cum e acesta.

Alternativele sunt multe dacă luăm în calcul și laptopurile realizate din plastic sau cele care costă mai mult pentru că oferă multe dotări interesante. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

HP Envy 15-as000nq, laptop premium cu Core i5

Configurația sa are un procesor avansat – Core i5 Skylake, memorie RAM de 4GB de tip DDR4, hard disk de 1TB și placă video Intel. Primul lucru care probabil îl veți observa e nu are unitate DVD dar și că nu are placă video dedicată. Unitatea optică chiar mi se pare o dotare mult depășită și un stick USB 3.0 mi se pare mult superior. Ecranul e ceva mai bun deoarece are o imagine mai detaliată dar și panoul IPS are un rol foarte important (mărește unghiurile de vizibilitate).

Autonomia de lucru maximă e de maxim 10 ore și poate fi obținută doar în modul economic și nu e nevoie de o baterie foarte mare. Are cel mai bun sistem de operare pentru acest tip de gadget și Linux chiar nu mi se pare o alegere prea bună pentru cine lucrează cu anumite programe (nu veți găsi alternative la orice aplicație).

Plusuri: are Windows 10, greutate redusă, finisaje elegante, performanțe decente, fiabilitate ridicată.
Minusuri: nu prea sunt.

HP Envy 15-as000nq e o recomandare pentru cei care vor ceva mai mult decât un laptop clasic. Din clipul de mai jos se poate observa că are un design nou mult mai plăcut și tastatura nu e neagră ci argintie. Astfel, ecranul e mai bine evidențiat și cred că nu ar fi arătat atât de bine dacă era totul pe o singură culoare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu