≡ Meniu

HP Envy 15-as002nq, laptop cu ecran IPS Full HD

Chiar dacă HP ENVY 15-as002nq nu impresionează prin performanțe grafice dar oferă dotări premium. Se poate observa doar după cum arată că nu e un laptop simplu, ci unul care dorește să impresioneze. Acesta nu poate înlocui un desktop deoarece nu are un ecran mare și nu e upgradabil, totuși, nici nu prea mai aveți ce să puneți pe el. Procesorul e de ultimă generație și face parte din seria Core i7 Skylake, 4GB de tip DDR4, hard disk de 1TB. Poate că un SSD ar fi mai bun deoarece micșorează timpul de pornire al laptopului, dar are un număr limitata de scrieri (nu veți știi niciodată când cedează).

Aveți nevoie de un televizor sau monitor mai mare pentru a viziona filme de pe el, deci poate fi un bun media player portabil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

HP Envy 15-as002nq, laptop cu ecran IPS Full HD

Ecranul IPS e cel mai popular pe laptopurile performante deoarece oferă o imagine mai clară, dar pentru un laptop business, confidențialitatea e foarte importantă (mai e și variantă să aplicați un filtru pe ecran pentru doritori).

Ținând cont că are un ecran de 15 inci și un design slim, nu putea avea unitate optică. Oricum, această dotare mi se pare total inutilă deoarece o folosiți foarte rar. Pentru a copia date, se poate folosi un stick USB 3.0 care e mult mai compact și rapid. Autonomia de lucru e foarte bună deoarece are componente cu un consum redus de resurse, iar performanțele nu sunt afectate. Are o baterie de 3 celule care e de ajuns pentru că poate oferi o durată de viață de cel mult 10 ore.

Plusuri: design premium datorită culorii și finisajelor – aluminiu, autonomie mare, greutate redusă, performanțe office foarte bune.
Minusuri: nu prea sunt.

HP ENVY 15-as002nq e una dintre cele mai bune soluții pentru cei care vor un gadget performant și portabil dar nu se joacă jocuri pe el. Din clipul de jos vă puteți face o idee despre întreaga seri Envy care a fost lansată anul acest și chiar nu văd de ce ați alege un model mai vechi.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu