≡ Meniu

HP Envy 15-J101NQ, laptop business cu ecran FullHD

HP Envy 15-J101NQ e un laptop ceva mai deosebit de aceea arată și așa de bine iar carcasă e foarte subțire. E un ultraportabil și denumirea de ultrabook nu prea se mai folosește. Ideea e că laptopurile sunt tot mai portabile și subțiri. Portabilitatea e importantă doar pentru cei care călătoresc, iar pentru acasă nu e așa de important cât cântărește ori cât de mare e laptopul.

Dacă nu vă place optați pentru un laptop mult mai ieftin și care nu oferă o carcasă așa de rigidă ci una de plastic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

HP Envy 15-J101NQ, laptop business cu ecran FullHD

Pe scurt, configurația sa cuprinde: un procesor Core i7-4702MQ, 8GB RAM, 1TB și placa video GT 750M. Placa video integrată are și ea un rol destul de important în special în modul economic. Ecranul de 15 inci e unul 1080p iar detaliile sunt evidente când redați un film sau deschideți o poză. Nu e un laptop de gaming sau care poate fi upgradat. Performanțele sale sunt peste medie deci cred că ar satisface mulți utilizatori.

Nu are unitate DVD, dar instalarea software-ului se poate face de pe un stick USB. Acest laptop prezintă multe porturi USB 3.0, bluetooth, WiFi n, cameră web și altele. Nu are WiFi ac dar puteți lua un router wireless cu WiFi ac și viteza de pe wireless e identică cu cea de pe LAN. E nevoie de un abonament ceva mai mare de 100 Mbps pentru a vă folosi de WiFi ac. Dotările sale speciale sunt următoarele: cititor de amprentă, carcasă din aluminiu/ fibra de sticlă, Windows 8, accelerometru, baterie de 6 celule etc.

Plusuri: cititor de amprente, greutate de 2.1 kilograme, finisaj aluminiu, USBuri 3.0 destul de multe, configurație destul de performantă etc.
Minusuri: nu e chiar ieftin.

Dacă ar fi fost ceva mai ieftin acest HP Envy 15-J101NQ, atunci cred că mulți utilizatori și l-ar fi putut permite, dar așa doar unii vor opta pentru el. Oricum, mai există și varianta cu ecran touch din aceeași serie Envy 15. Pentru cei car enu au văzut în realitatea un astfel de laptop, am pus clipul alăturat deoarece poza de sus pare cam mică.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu