Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

HP Omen 15-ax000nq, laptop de gaming cu design compact

HP Omen 15-ax000nq are o greutate de numai 2.2 kg care e ușor sub medie și multe laptopuri de gaming au peste 2.6 kg. Diferența nu e foarte mare, dar contează cât timp îl luați peste tot cu voi. Designul e unul premium și se poate observa destul de ușor acest aspect. Eu îl recomand oricui și nu trebuie să fiți un fan HP pentru a-l alege, ci e suficient să vă doriți un laptop cât mai portabil. Chiar și alți producători oferă astfel de laptopuri dar nu toate oferă aceleași dotări și nici nu arată la fel.

Chiar dacă nu e foarte accesibil, eu consider că are un preț destul de corect. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

HP Omen 15-ax000nq, laptop de gaming cu design compact

Nu e vorba de cea mai nouă generație de procesoare dar e de ajuns pentru că e unul de tip HQ – Core i7-6700HQ Skylake. Placa sa video e suficient de bună dar nu și pentru jocuri, de aceea e nevoie de GTX 960M. Componentele sale mi se par suficient de bune pentru a reda cele mai populare jocuri la detalii medii spre maxime. Ecranul acestui laptop e destul de plăcut pentru că are imagine detaliată și unghiurile de vizibilitate sunt largi pentru că are panou IPS.

Suportă cel mult 8GB RAM, iar un slot e ocupat și celălalt e liber pentru o plăcuță suplimentară. Nu are SSD ci doar un hard disc de 2TB care oferă suficient spațiu pentru stocarea datelor. GTX 960M e o placă video destul de populară și cea mai nouă e GTX 1080M care e prezentă pe laptopurile mai scumpe. Are aceleași dotări ca oricare alt laptop, deci la acest capitol nu ma ce să-i reproșez.

Plusuri: promoție interesantă, design elegant, componente foarte performante, Windows 10 preinstalat, tastatură iluminată, TPM, autonomie mare.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

HP Omen 15-ax000nq e un model destul reușit care nu cântărește prea mult și poate ține locul unui desktop datorită performanțelor ridicate. Clipul de jos e o prezentare a acestei serii iar diferențele de performanțe sunt mici deoarece componentele sunt destul de apropiate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu