Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

HP Omen 17-w001nq, laptop de gaming cu ecran IPS 4K

Dacă vă plac jocurile și nu vă doriți un desktop pentru că ocupă spațiu și nu e portabil, e cazul să alegeți un laptop HP Omen 17-w001nq. Am ales să recomand acest model deoarece e cea mai recentă lansare a acestui brand și are componente de ultimă generație. Putea fi puțin mai accesibil dacă nu ar fi avut Windows 10 preinstalat, dar oricum trebuie instalat ulterior. Nu aș alege un model de 15 inci deoarece nu oferă o experiență pe măsură și ar fi o trecerea prea mare dacă anterior ați avut un desktop (de la monitor mare la un ecran mic). Chiar și un ecran de 17 inci nu e foarte mare dar oricum vă jucați pe el de la o distanță mică.

Dacă verificați toate laptopurile disponibile de pe piață, veți ajunge la concluzia că acest model nu e chiar așa de scump. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

HP Omen 17-w001nq, laptop de gaming cu ecran IPS 4K

Apreciez că are un Intel Core i7-6700HQ Kaby Lake cu HD Graphics 530 care e cel mai nou de la ora actuală. Acea placă video e bună atunci când nu vă jucați și autonomia poate atinge chiar și 9-10 ore. Pentru jocuri are o placă grafică ceva mai avansată – GeForce GTX 965M, dar e vorba de ultimul model apărut (GTX 1080M). Sunt puține laptopuri 4K pe piață deoarece un ecran cu rezoluție mare consumă și autonomia nu va mai fi atât de generoasă. Poate pe viitoarele laptopuri cu componente ceva mai eficiente, vom vedea mai multe laptopuri FullHD și 4K.

Caracteristicile speciale ale acestui model sunt destul de puține dar nu le găsiți la orice laptop: touchpad Imagepad care suportă gesturi, accelerometru, TPM, tastatură iluminată și Fast Charge.

Plusuri: are design premium, tehnologie WiFi ac 2×2, autonomie mare în mod economic, ecran 4K, componente noi.
Minusuri: nimic.

Nu am ce să-i reproșez deoarece e vorba de o serie premium care nu și-o permite oricine, dar HP Omen 17-w001nq nu e la fel de ieftin precum un model multimedia. Dacă nu v-ați putut face o idee despre el pentru că acea poză de sus e prea mică, atunci vă recomand clipul de mai jos. Vizionare plăcută!

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu