≡ Meniu

HP Pavilion 11-N010NQ X360, laptop cu ecran pliant

HP Pavilion 11-N010NQ X360 e varianta cu ecran de 11.6 inci și e evident din numele său. Majoritatea laptopurilor sunt cu ecrane de 15 inci iar imaginea e destul de clară chiar dacă e doar 768p. Designul e elegant atât la interior cât și la exterior iar pentru cei care vor o tabletă cu Windows dar nu-și permit două gadgeturi, optați pentru un laptop convertibil deoarece economisiți bani și ecranul e mai mare (nu cu mult la această variantă).

Dacă acesta vi se pare prea scump pentru ce performanțe oferă, atunci alegeți unul clasic cu ecran mai mare sau cu ecran similar – 13 inci. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

HP Pavilion 11-N010NQ X360, laptop cu ecran pliant

Acest laptop are o configurație corespunzătoare pentru dimensiunile sale dar și pentru prețul său: Pentium N3540 de 2.1 GHz, memoria RAM cu capacitate de 4GB și hard de 500GB. Ecranul nu e foarte mare pentru vizionare filme și diagonala e de 11.6 inci. Placa video are suport HD și e integrată în procesor pentru a oferi performanțe mai bune.

Are difuzoare stereo care oferă o calitate audio decentă și se poate introduce cardul aparatului foto. Are două porturi USB pentru un eventual mouse sau pentru a conecta un alt tip de periferic. Pe partea de comunicații are următoarele tehnologii: WiFi n și bluetooth. Ca și dotări are: slot Kensington MicroSaver, parolă la pornire, senzorii tipici tabletelor, baterie de 2 celule etc. Sistemul de operare e Windows 8 și e bine că e o versiune de 64 de biți.

Plusuri: e portabil, design convertibil, autonomie de lucru mare pentru o baterie așa de mică, configurație eficientă etc.
Minusuri: nu are Windows 8.1, dar se poate face upgrade (în caz că nu are).

Chiar dacă HP Pavilion 11-N010NQ X360 nu are DVD, instalarea se poate face prin intermediul unui stick USB. Oricum, la așa dimensiuni nici nu vă puteați aștepta la o așa dotare. Din clipul de jos vă puteți face o idee despre acesta și e un gadget foarte compact și portabil. Poate că arată ca oricare alt laptop doar că ecranul are o balama specială pentru a roti ecranul iar în modul tabletă, acest gadget e la fel de greu deoarece ecranul nu e detașabil.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu