≡ Meniu

HP Pavilion 15-AB051NQ, laptop Quad Core cu Radeon R7

HP Pavilion 15-AB051NQ nu e un model de neglijat deoarece arată bine, e performant, oferă multe și e fiabil. Nu sunt multe laptopurile cu procesoare AMD, deoarece producătorii oferă mai mult laptopuri cu Intel. Spre deosebire de alte serii, acesta are un finisaj premium și care atrage multe priviri. Toate laptopurile noi ar trebui să arate măcar ca și acesta, iar culoarea neagră e deja prea clasică și parcă nu mai e așa atractivă.

Un laptop similar ca preț poate avea un procesor Core i3, iar cele cu Core i5 costă peste 2000 lei. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

HP Pavilion 15-AB051NQ, laptop Quad Core cu Radeon R7

Componentele acestui laptop sunt destul de performante chiar dacă nu e vorba de un laptop foarte scump. Chiar dacă nu e Intel, procesor AMD A8 e unul destul de avansat și vine cu placă video integrată. E vorba de una Radeon care poate lucra cu cea dedicată pentru un plus de performanță în jocuri și nu numai. Spațiul de stocare e destul de mare iar multitaskingul e de 4GB.

Placa video pentru jocuri e R7 M360 care are o memorie video de 2GB și pot spune că rulează cam orice. Dimensiunile laptopului sunt aceleași ca la oricare alt model, însă greutatea e mai mică deoarece bateriile sunt de 4 celule pe noile modele. Nu mai e nevoie de una mare deoarece noile configurații consumă puțin și autonomie e satisfăcătoare. În timp, aceste baterii nu mai sunt la fel de bune iar laptopul trebuie ținut tot mai des conectat la priză. Mai e și varianta să nu folosiți bateria sa, dacă credeți că nu se întâmplă des să rămâneți fără curent.

Plusuri: preț foarte bun pentru ce oferă, destule porturi USB, WiFi ac, arată bine, fiabil și ușor.
Minusuri: nu sunt.

HP Pavilion 15-AB051NQ nu are Windows 10 preinstalat, deci trebuie instalat ulterior de pe un DVD sau stick USB. Am pus clipul de la final pentru a vedea mai bine cum arată un astfel de model al seriei AB. Eu cred că finisajul pe gri e destul de apreciat și evidențiază mai bine formele laptopului.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu