Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

HP Pavilion 15-au005nq, laptop multimedia de 1.9 kg cu SSD mare

Laptopul HP Pavilion 15-au005nq face parte din cea mai mare serie oferită de acest brand și care oferă doar dotări conforme cu piața, adică veți avea un procesor Core i7 Kaby Lake, DDR4, GeForce 940MX, SSD M.2 etc. Chiar și cu acestea nu aș putea spune că e un laptop de gaming, dar depinde de pretențiile fiecăruia deoarece poate că nu sunteți interesați să jucați un joc la detalii maxime.

Alternativele sunt multe dacă nu sunteți interesați de acel SSD, pentru că tot mai multe laptopuri au procesor din ultima generație a lui Intel. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

HP Pavilion 15-au005nq, laptop multimedia de 1.9 kg cu SSD mare

Probabil singurul minus al acestui laptop ar fi ecranul care  e doar HD, însă dacă ar fi fost FullHD, autonomia nu ar mai fi fost așa de generoasă. Deci la acest capitol, această dotare e discutabilă și poate că nici nu vă deranjează rezoluția că doar ecranule de 15.6 inci. Categoric, pe un ecran de 17 inci, imaginea e mai detaliată însă laptopul e mult mai greu și nici nu prea sunt multe astfel de laptopuri. Laptopuri de 15 inci sunt cele mai populare deoarece au circa 2 kg, dotări bune și configurații satisfăcătoare. Un desktop chiar nu ar avea sens deoarece la un laptop se poate conecta chiar și un monitor pentru o imagine ceva mai mare.

Chiar dacă pare să aibă o baterie prea mică, în mod office laptopul poate atinge 9 ore de viață. Placa de rețea putea fi mai bună, dar și tehnologia wireless putea fi WiFi ac. Spre deosebire de laptopurile altor branduri, acesta are difuzoare ceva mai bune – B&O PLAY, cu tehnologie HP Audio Boost.

Plusuri: greutate scăzută – 2 kg, TPM, autonomie foarte bună în mod economic, componente de ultimă generație, design plăcut etc.
Minusuri: nu sunt.

Un laptop foarte scump nu și-l permite oricine, iar HP Pavilion 15-au005nq e și foarte performant. Pot spune că are un preț destul de bun pentru ce oferă și putea fi mult mai accesibil dacă nu ar fi avut SSD, dar acel plus de performanță e vizibil. Am pus o prezentare pentru cei care sunt interesați de aspectul acestui laptop și veți vedea și cam care unt dotările sale.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu