Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

HP Pavilion 15-au006nq, laptop argintiu cu i7-6500U

HP Pavilion 15-au006nq e un laptop versatil bun la sarcini office, dar și la jocuri. Poate fi utilizat acasă, dar și la lucru, deci în scopuri business.
Vine cu procesor i7 din seria Skylake și cu cip grafic GeForce 940MX care are propria memorie. Aceste două componente sunt cele mai importante din acest laptop deoarece te ajută să-ți termini treaba rapid.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care furnizează toată puterea de care avem nevoie în sarcini.
Din imaginea de alături poți vedea cum arată acest model, mai exact că e vorba despre un model de 15 inci care se aseamănă foarte mult cu modelele Inspiron de la Dell.

HP Pavilion 15-au006nq, laptop argintiu cu i7-6500U

Procesorul i7-6500U e unul cu voltaj scăzut, dar scoate 4407 puncte la benchmark întrucât vine cu două nuclee (e ca și cum laptopul 15-au006nq ar avea două procesoare). Acest procesor are integrat și cip grafic Intel HD care va funcționa atunci când nu ai nevoie de procesoare video, iar în jocuri se va activa placa Nvidia.
Cei de la Nvidia furnizează una dintre cele mai populare plăci – 940MX, iar faptul că are 4 giga memorie video o să te ajute să rulezi totul fluent. Dacă vrei ceva cu grafică mai puternică atunci îți recomand 15-bc000nq deoarece are GTX 950M, iar procesorul e unul HQ care scoate 5911 puncte la benchmark.
Portabilitatea modelului acesta e unul dintre punctele forte deoarece bateria ține vreo 9 ore, iar greutatea e de 2 kilograme.
Pe partea software vine cu FreeDOS, iar din această cauză vă recomand să instalați Windows 10 pe 64 biți.
Memoria RAM e una suficient de mare deoarece vine cu 8 giga DDR4, putând fi adăugați maxim 16 giga.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine (argintiu la exterior și negru la interior), costul nu prea mare, că e bun și pentru sectorul business, disponibilitatea a 3 porturi USB (două USB 3.0 și unul 2.0) și că are unitate DVD.
Contra ar fi că nu are ecran 4K și SSD.

Deci, dacă ești interesat de un laptop robust și care să poată rula orice aplicație fără sacadări atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Din clipul de alături poți vedea mai bine cum se prezintă acest model.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu