≡ Meniu

HP Pavilion 15-bc000nq, laptop jocuri pentru buget mediu

Pentru persoanele interesate de de un laptop de top (bun la orice), dar care să nu coste o avere recomand modelul HP Pavilion 15-bc000nq. Acesta vine cu procesor i5 HQ (quad core), 4 giga RAM și placă video GTX 950M. Acestea sunt ingredientele care vor din acest laptop un excelent model de gaming disponibil la un preț ok.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci care vine cu componente noi și foarte capabile. Din imaginea de alături se poate vedea cum arată acest model, iar la final e un clip.

HP Pavilion 15-bc000nq, laptop jocuri pentru buget mediu

Are un ecran de 15,6 inci cu rezoluție 1920×1080 pixeli, iar panelul acestuia e unul IPS care oferă unghiuri de vizualizare extrem de bune. E un model care și suprafața ecranului tip anti-glare (mată) așa încât lumina să nu se reflecte.
Procesorul e unul i5-6300HQ, iar datorită faptului că are 4 nuclee scoate 5936 puncte la benchmark. Acesta are integrat și un cip grafic Intel HD 530 care va funcționa atunci când nu vă jucați.
Pentru jocuri avansate e dotat cu placă GeForce GTX 950M, iar aceasta e activată doar în jocuri așa încât consumul de curent să fie redus, iar portabilitatea să fie maximă.
Ca memorie are 4 GB DDR4 și se poate adăuga până la un maxim de 16 giga DDR4. Pentru stocare are un HDD de 1TB cu 7200 rotații care e mult mai rapid decât un hard de 5400.
Nu prea putem vorbi despre portabilitate în cazul unui laptop de gaming, dar modelul acesta are o greutate redusă de 2,2 kilograme, iar bateria ține maxim 10 ore (conform HP). Deci, mai sunt și excepții.
Dacă te interesează alternative atunci ai aici o comparație între modele similare.

Puncte forte ale acestui model ar fi aspectul plăcut, că e puternic, portabilitatea și că are un ecran splendid.

În concluzie, dacă vrei un aparat care să poată rula orice joc atunci acest model ar fi recomandarea mea. HP e un brand de top, iar modelul 15-bc000nq cred că se încadrează perfect într-un buget mediu.
Din clipul de alături se poate vedea mai bine cum arată acest model.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu