≡ Meniu

HP Pavilion 15-p051sq, laptop cu Windows

HP Pavilion 15-p051sq e un laptop cu componente noi precum procesor Haswell, cip grafic GeForce din seria 800M și cu un hard mare, iar sistemul de operare e Windows 8.1. Datorită lucrurilor menționate mai sus eu zic că e un laptop perfect pentru jocuri, dar și pentru sarcini multimedia. Adevărul e că nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi. Acest preț mi se pare ca fiind unul mic în condițiile în care vine cu Windows. Eu sfătuiesc pe toată lumea să-și achiziționeze un laptop cu Win deoarece în acest fel nu o să te stresezi cu instalări de drivere și alte prostii.

Pentru a-ți face mai bine o părere despre cum arată și ce poate am pus alături o imagine, iar la final am pus un clip.

HP Pavilion 15-p051sq, laptop cu Windows

Specificațiile sunt mai mult decât ok, deoarece vine cu procesor i5 model 4210U, cip grafi Nvidia GeForce GT 840M și cu hard încăpător de 1000 de giga. Pentru ca totul să ruleze fluent are și 8GB memorie RAM, iar placa video care am menționat-o mai sus are și ea memoria proprie.
Sistemul e MS Win 8.1, adică cea mai recentă versiune, iar din această cauză totul va rula fluent. Mulți o să încerce să treacă pe 7, dar eu vă recomand să rămâneți pe 8.1, chiar să faceți o copie de siguranță după el.
Pe unele site-uri o să scrie că are ecran Full HD, dar nu e așa întrucât ecranul e unul HD (rezoluție 1366×768 pixeli).

Cu plusurile nici nu știu de unde să încep deoarece nu doar arată foarte bine, ci are niște componente care furnizează o putere de calcul foarte bună (de exemplu procesorul scoate 3585 puncte la benchmark, adică de vreo două ori mai mult decât un Pentium). Bateria ține vreo 3-4 ore, iar greutatea nu e nici ea prea mare – 2,3 kilograme. Dacă s-ar fi renunțat la unitatea optică atunci greutatea era de sub două kilograme.

Am pus alături un clip cu acest laptop, însă trebuie să vă avertizez că modelul acesta nu e unul touch precum cel din clip.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu