≡ Meniu

HP Pavilion 15-P100NQ, laptop elegant și fiabil

HP Pavilion 15-P100NQ e o alegere foarte bună pentru cei care vor să încerce un joc sau o aplicație 3D. Poate fi folosit cam pentru orice și poate înlocui un desktop. Chiar dacă un PC pare mai ieftin, nu e portabil și are nevoie de monitor. Chiar și la un laptop puteți conecta un monitor sau televizor pentru a vă bucura de o calitate mai bună. Arată foarte bine iar combinația gri cu negru dă un plus de eleganță.

Dacă vi se pare că nu e pe gustul vostru, atunci alegeți unul cu Core i5 Broadwell, însă nu va fi la fel de ieftin. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

HP Pavilion 15-P100NQ, laptop elegant și fiabil

Procesorul Intel Core i3-4030U e unul cu frecvență mică dar performanțele sunt generoase. Poate că nu se compară cu un procesor de PC, dr la aceste gadgeturi e important cât consumă (cât mai puțin).

Ecranul de 15 inci are o imagine de 1366 cu 768 pixeli iar la multe laptopuri e aceeași. Memoria RAM de 8GB e satisfăcătoare și același lucru pot spune și despre hard. E vorba de unul de 1TB cu 5400 RPM, iar la unele laptopuri poate să fie unul pe jumătate (ca și capacitate).

Placa video e una GT 830M cu memorie video de 2GB și care poate rula cam orice joc (detaliile țin de cerințele hardware jocului). Pe partea de dotări are următoarele: unitate optică DVD, difuzoare stereo, cameră web, card reader, HDMI, microfon, LAN, USB 2.0, USBuri 3.0, WiFi, bluetooth. Deci lista e destul de lungă și nu cred că toate acestea vă vor fi de folos dar e bine să le aveți. Multe laptopuri . Bateria sa de 4 celule e una bună deoarece oferă o autonomie bună, dar numai în mod economic.

Plusuri: are o greutate redusă, autonomie de lucru bună, spațiu intern, generos și altele.
Minusuri: nu sunt.

HP Pavilion 15-P100NQ e un laptop destul de bun pentru cei care vor să-l folosească pentru orice. Clipul de jos e cu un laptop similar dar unele componente pot să difere. Chiar dacă e nou, nu are cel mai nou procesor Intel – Broadwell, dar cu acele prețul nu ar mai fi fost așa de bun.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu