≡ Meniu

HP Pavilion 27xi C4D27AA, monitor de tip business elegant

HP Pavilion 27xi C4D27AA e un monitor care poate fi folosit pentru aproape orice, mai puțin gaming. Nu e monitorul ideal pentru jocuri deoarece are un timp de răspuns cam mare, dar nu foarte mare. Ideal era să fie de 1-5 ms, dar acesta se adresează unei categorii de utilizatori (office/business). Seria Pavilion e ideală pentru utilizatorii cu pretenții mai mari, dar un port HDMI era util pentru cei care nu au DVI la PC, player sau laptop. Totuși, portul DVI e satisfăcător cât timp imaginea e doar 1080p.

Alternative sunt monitoarele mai ieftin dar cam toate au aceleași specificații tehnice, deci prețurile nu pot diferi cu mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

HP Pavilion 27xi C4D27AA, monitor de tip business elegant

Display-ul său de 27 inci e unul satisfăcător deoarece are imagine de 1920 cu 1080 pixeli, aspect alt, contrast dinamic de 100 milioane la 1, iluminare de 250 cd/mp, unghiurile de vizibilitate sunt de 178 grade deoarece are panou IPS. Mai există și alte specificații tehnice dar cele anterior menționate sunt cele mai importante. Un model business nu are nevoie de timp de răspuns deoarece pentru aplicații nu e nevoie de 1-5 ms.

Nu prezintă facilită ca tuner TV sau boxe integrate. Ca și porturi are doar VGA și DVI, dar și un port HDMI putea fi de folos. Prin DVI calitatea video e decentă, doar portul VGA limitează calitatea la HD. Panoul IPS e o caracteristică specială și e prezent cam la toate monitoarele de vârf. Un monitor fără acel panou are unghiuri de vizibilitatea de 160/170 grade

Plusuri: are conectivitate DVI, caracteristicile tehnice sunt foarte bune, are un design elegant, fiabilitate ridicată și ecran mare.
Minusuri: nu e chiar ieftin.

HP Pavilion 27xi C4D27AA e un model de la acest brand și dacă nu vă place acesta, veți găsi o alternativă și eu mă refer la una mai ieftină/mică. Monitoare mai mari nu prea mai sunt, poate doar cu aspect diferit (21 pe 9). Acele modele Ultra Wide se adresează celor care vor să folosească două monitoare deoarece nu au destul spațiu de lucru pe un monitor. Cu acel tip de monitor veți economisi spațiu dar și bani.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu