≡ Meniu

HP Pavilion AK001NQ, laptop de gaming cu design modern

HP Pavilion AK001NQ e unul dintre puținele laptopuri de gaming de la acest brand și care au o construcție clasică. Îmi place foarte mult combinația de negru cu verde deoarece îmi amintește de perifericele Razer. Mai precis, în zona de odihnă a palmelor veți observa un finisaj de tip „fagure” pe culoarea verde, iar tastatele sunt cu scris verde pe negru și marginile sunt tot pe verde. Tastatura iasă în evidență atunci când folosiți funcția de iluminare. Un laptop pentru jocuri are nevoie de o tastatură iluminată deoarece mulți gameri se joacă și noaptea.

Pot spune că are cele mai bune componente însă tot nu e peste un desktop dar nu uitați că un desktop are nevoie și de un monitor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

HP Pavilion AK001NQ, laptop de gaming cu design modern

Procesorul acestui laptop e un Intel Core i7-6700HQ, care face parte din a 6-a generație de procesoare – Skylake. E foarte important că voi să alegeți laptopuri cât mai noi deoarece unele tehnologii noi sunt chiar de folos dar și consumul de resurse e mai mic. Să nu credeți că vă puteți juca doar dacă vă folosiți de bateria sa. Bateria oricărui laptop are o autonomie bună doar dacă nu solicitați componentele, adică în mod office.

Caracteristicile sale tehnice sunt corespunzătoare prețului. Observ un ecran destul de bun și rezoluția pare să mărească claritatea imaginii și nu e nevoie de un IPS dacă nu e de tip touch. Cred că 8GB de RAM e de ajuns deoarece placa video are memorie proprie – GTX 950M.

Plusuri: designul său, componente foarte bune, tastatură iluminată, ecran FulllHD, greutate redusă.
Minusuri: putea fi și mai ușor dacă nu ar fi avut unitate DVD.

HP Pavilion AK001NQ nu e precum oricare alt laptop, iar prețul e justificat de placa video dar și de ecran. Spun asta pentru că există laptopuri multimedia cu procesoare similare dar nu și de tip office. Când vine vorba de un Core i7, e bine să luați în calcul și de care este (U sau HQ, adică office sau gaming). Dacă poza de sus nu vă e de folos, am pus și clipul de mai jos.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu