≡ Meniu

HP Pavilion x360 13-a100nq, tabletă cu Windows 8 preinstalat

HP Pavilion x360 13-a100nq e un laptop care poate fi folosit ca și o tabletă. Cred că mulți dintre voi ați prefera un laptop cât mai mare și să fie convertibil. În mod tabletă e cel mai interesant, deoarece pentru navigare e mai ușor să folosiți doar degetele. Nu poate fi un laptop pentru jocuri sau pentru a folosi aplicații profesionale. Un laptop atât de mic nu poate oferi prea multe dotări ori o placă video high end. Placa video e cea din procesor iar viteza de procesare e satisfăcătoare că doar e un Core.

Prețul e așa de mare deoarece nu e un laptop oarecare și ecranul nu e detașabil ca la altele. La unele hardul e introdus în stația de andocare iar în ecran are o memorie flash decentă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

HP Pavilion x360 13-a100nq, tabletă cu Windows 8 preinstalat

Model procesorului e Core i5-4210U care e un Haswell bun și tehnologia e una de ultimă generație. Acel U e la finalul numelui sugerează că e vorba de un model cu consum redus. Ecranul LED de 13 inci e unul cu imagine HD pentru a viziona filme sau conținut media corespunzător. Puteți stoca la fel de multe fișiere pe acesta ca și pe un laptop obișnuit.

Are  difuzoare cu BeatsAudio, cameră web HD, cititor de carduri de tip SD, microfon etc. Porturile sunt importante și ele în special dacă vă permit să conectați diverse la acesta. Ele sunt ieșirea HDMI și portul USB. Ca și dotări speciale are: accelerometru, giroscop, eCompass, slot încuietoare Kensington MicroSaver, bluetooth, tehnologie WiFi, baterie de 3 celule etc. Dacă nu ați mai avut un gadget cu WiFi. e cazul să vă luați și un router wireless bun.

Plusuri: autonomie bună, port HDMI, calitate audio bună, spațiu de stocare mare, procesor Core i5 Haswell și ecran HD.
Minusuri: nu e prea accesibil.

HP Pavilion x360 13-a100nq e o  alegere bună dacă vreți un gadget 2 în 1 și nu vreți varianta de 11 inci (care e mai ușoară și configurația e diferită). Jos am pus o prezentare destul de interesantă și veți observa că diferențele sunt doar la dimensiuni.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu