≡ Meniu

HP Pavilion x360 13-u101nq, laptop cu ecran rabatabil

Laptopul HP Pavilion x360 13-u101nq e unul dintre acele modele care pot fi folosite ca și tablete datorită ecranului touch și designului convertibil. Poate că un laptop clasic nu vă este pe plac și nu văd de ce ați alege unul cât timp aveți un desktop. Acest gen de laptop poate fi folosit ca și tabletă și nu mai e nevoie de stand pentru a avea ambele mâini libere. Alături de acest laptop aș alege un mouse wireless și chiar un router pentru acasă dacă nu ați avut unul. E bine să aveți internet wireless deoarece e mult mai rapid și poate că folosiți un smartphone.

Designul acestui laptop e plăcut, iar culorile nu au mare relevanță. Spun asta deoarece această serie oferă variante pe mai multe culori. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

HP Pavilion x360 13-u101nq, laptop cu ecran rabatabil

Configurația acestui laptop e decentă și un Core i5 Kaby Lake e suficient de puternic, nici nu cred că veți găsi un program office care să ceară mai mult. E nevoie de acesta deoarece laptopul are și un SSD de 256GB. Degeaba puneți un SSD pe un laptop cu procesor slab, e nevoie de procesoare ca și acesta. Noile componente oferă ceva mai multă eficiență, motiv pentru care autonomia crește pentru aceeași baterie. Chiar dacă nu are un ecran prea mare, acesta oferă tehnologie touch și rezoluție 1080p.

Calitatea audio e decentă pentru un model atât de compact și poate fi conectat un sistem audio dacă vreți să ascultați muzică. Astfel de laptopuri vin cu Windows 10 preinstalat, dar și dacă nu l-ar fi avut, instalarea sa se poate face cu ajutorul unui stick USB sau cu o unitate optică externă.

Plusuri: design compact și elegant, autonomie satisfăcătoare, ecran FullHD cu tehnologie senzitivă, Windows 10.
Minusuri: nu sunt.

HP Pavilion x360 13-u101nq nu e chiar accesibil dacă e să-l comparăm cu un laptop clasic de 15 inci cu Core i5 și SSD, însă laptopurile mai compacte nu sunt accesibile. Prezentarea video de jos se adresează celor care nu am văzut o astfel de serie și vor să-l vadă din mai multe unghiuri.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu