≡ Meniu

HP Pavilion x360 13-u103nq, laptop convertibil cu SSD de 256GB

HP Pavilion x360 13-u103nq e unul dintre cele mai compacte modele de pe piață, doar că acesta oferă ceva în plus – un ecran rabatabil cu tehnologie touch. În general, variantele mai compacte sunt ceva mai scumpe decât cele clasice pentru că construcția e diferită, adică nu se poate pune orice placă de bază. Laptopurile mici sunt ideal pentru cei care călătoresc sau vor să aibă un gadget mai mereu cu ei. Designul e puțin îmbunătăți la noua generație, dar și componentele sunt ceva mai noi.

Un laptop clasic în același buget poate oferi mai multe (performanțe ridicate, ecran 1080p, dotări mai bune, Windows 10). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

HP Pavilion x360 13-u103nq, laptop convertibil cu SSD de 256GB

Configurația office a acestui model e mai mult decât aveți nevoie, deoarece are Core i5-7200U cu Intel HD, 4GB DDR4, SSD generos. Ecranul touch are o diagonală de 13.3 inci iar detaliile sunt destul de vizibile cu o imagine IPS 1080p. Ecranul poate fi folosit ca și cel al unei tablete și nu e nevoie de un stand pentru a avea ambele mâini libere.

Tastatura fizică e foarte utilă atunci când navigați, deoarece ușurează scrierea unui mail sau chiar puteți socializa. Construcția e destul de robustă chiar dacă nu e vorba de un model foarte avansat și poate fi transportat destul de ușor datorită dimensiunilor. Balamalele sunt destul de fiabile, motiv pentru care se poate plia ecranul fără nici o problemă. Un laptop atât de mic nu vine cu tastată numerică, unitate optică sau prea multe porturi, dar are cele mai utile dotări de pe piață. Nu are sistem de operare preinstalat, dar se poate instala ulterior fără nici o problemă, chiar și cu un stick USB 3.0 (viteza de transfer e foarte mare).

Plusuri: arată destul de bine, TPM, ușor de transportat, USB 3.1, configurație performantă etc.
Minusuri: nu e atât de accesibil.

HP Pavilion x360 13-u103nq e un gadget care ține locul unui laptop dar și unei tablete deoarece puteți utiliza ecranul pentru interacțiune, touchpad-ul+tastatura ori un mouse wireless. Dacă vreți să vedeți mai aproape acest laptop, am pus prezentarea video de la final.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu