≡ Meniu

HP ProBook 430 G3, laptop de 13.3 inci de 1.5 kg

HP ProBook 430 G3 are cam aceleași configurații însă nu sunt la fel de numeroase. Prefer cele cu Core i3 și SSD pentru uz office, dar nu sunt prezente configurații multimedia. Un laptop multimedia trebuie să aibă un ecran mai mare pentru a putea viziona filme sau poate pentru a încerca un joc. Un laptop e conceput pentru utilizatorii office care-și doresc portabilitate, pe când un desktop nu poate oferi așa ceva. Dacă e să-l comparăm cu un desktop, acesta nu mai are nevoie de un monitor sau periferice. Totuși, pentru un plus de precizie se poate opta un mouse cu fir s0aa wireless, după cum preferați.

Alternativele sunt multe și se poate opta pentru varianta de 15 inci dacă vreți un ecran mai mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

HP ProBook 430 G3, laptop de 13.3 inci de 1.5 kg

Componentele sunt destul de noi și mă refer în special la procesor – Intel Skylake. Restul componentelor sunt relativ aceleași ca și pe alte laptopuri. Ecranul nu prezintă caracteristici speciale dar și așa mi se pare satisfăcător – imagine HD. Restul componentelor au și ele importanță, însă cea mai importantă componente rămâne procesorul. Cu cât sunt mai noi componentele, cu atât consumul scade, de aceea multe laptopuri au baterii de 4 celule (față de 6 celule care le-am văzut acum 1-2 ani).

Pot spune că are cam toate dotările necesare și nu putem avea multe pretenții pentru dimensiunile sale. Un laptop de 17 inci, de exemplu, oferă componente mult mai bune și sunt necesare pentru ecranul e HD+ sau FullHD. Chiar dacă un laptop are FreeDOS, trebuie să instalați ulterior sistemul de operare, iar Windows pare a fi cea mai bună soluție pentru că e destul de familiar.

Plusuri: design elegant (nu prea diferit de cel al ProBook 430 G2), placă video decentă, cititor de amprentă, are SSD, fiabilitate ridicată.
Minusuri: nu prea sunt.

HP ProBook 430 G3 e doar o serie și puteți lua în calcul și cea de 15 inci. Jos am pus un clip cu această nouă generație și chiar dacă diferă ecranul, laptopurile arată la fel. Lipsa unității DVD și a tastaturii nu e un minus pentru că nici nu prea sunt așa de utile acele dotări.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu