≡ Meniu

HP ProBook 430 G4, laptop office cu Intel Kaby Lake

Laptopul HP ProBook 430 G4 e unul dintre cele mai accesibile laptopuri ale acestei generații – G4. Chiar dacă procesorul pare să fie același, restul componentelor pot fi mai bune pentru a beneficia de o experiență mai bună. Mă refer la cele cu SSD, care mi se par atractive, astfel totul va porni instant. Designul e același indiferent de componentele sale, iar eu consider că e destul de plăcut. Laptopurile mai mici sunt puțin mai scumpe deoarece e nevoie de o construcție mai compactă, dar pe de altă parte, unele dotări lipsesc.

Multe laptopuri de la acest brand au fost concepute pentru uz office/business. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

HP ProBook 430 G4, laptop office cu Intel Kaby Lake

Componentele acestui model sunt următoarele și poate că le-ați mai văzut: Core i3-7100U, 4GB DDR4, hard disck sau SSD. Placa video e prezentă și pe aceasta deoarece toate procesoarele au una integrată. Performanțele sale nu sunt foarte mari, dar sunt de ajuns ținând cont de tipul laptopului. Ecranul putea fi mai bun dar și așa o rezoluție HD la un ecran de 13.3 inci poate fi de ajuns.

Tastatura sa e una destul de plăcută iar dacă nu ați văzut-o am pus atât o poză în partea de sus cât și o prezentare video în partea de jos. Toutchpadul e suficient de mare dar tot un mouse oferă o precizie mai bună și veți lucra mai eficient cu el. Fiind un model de 13 inci, nu putea fi foarte greu și porturile sunt la fel de multe ca la un laptop normal. Dacă e nevoie de unitatea optică, atunci se poate conecta una externă dar tot nu e mai performantă decât un stick USB 3.0. Unele modele au doar Free DOS, deci trebuie să puneți ulterior Windows 10.

Plusuri: greutate redusă, TPM, USB C, autonomie de lucru bună și tehnologie wireless foarte bună.
Minusuri: nu sunt.

HP ProBook 430 G4 poate fi un gadget de tip office interesant care poate fi transportat cu ușurință datorită dimensiunilor și greutății sale. Pentru cei care vor să vadă mai bine cum arată un astfel de model și configurați nu diferă cu mult.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu