≡ Meniu

HP ProBook 440 G3, laptop de 14 inci cu Windows 10 Pro

HP ProBook 440 G3 e varianta mijlocie, adică nu e nici cel mai mic (13.3 inci) dar nici cel mai mare (15 inci). Am pus poza de jos pentru a vedea mai bine cum arată dar nu diferă cu nimic la design față de varianta de 14 inci. Fiind un laptop nou, componentele sunt corespunzătoare și mă refer în special la procesor. Unele componente pot să difere de la un model la altul și poate că ați și observat că numele laptopului e același dacă ecranul e identic. Din nume reies atât generația de laptopuri, seria cât și dimensiunea ecranului.

Alternativele pot fi multe în acest buget, doar că nu toate au aceleași dotări și nu toate arată la fel de bine ca cel de jos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

HP ProBook 440 G3, laptop de 14 inci cu Windows 10 Pro

Procesorul său Core i5 mi se pare de ajuns pentru un laptop de tip office, adică un laptop special conceput doar pentru a folosi aplicații. Pe orice laptop office ar fi necesar un SSD deoarece aplicațiile pornesc instant. Hard disk-urile au un număr de scrieri mult mai mare decât SSD-urile. Ecranul său de 14 inci e clasic datorită rezoluției HD și tehnologiei de iluminare LED.

Pe partea de conectivitate, laptopul stă destul de bine deoarece are porturi USB, HDMI, tehnologii wireless WiFi ac și bluetooth. E bine că un astfel de laptop are Windows preinstalat, deoarece nu are unitate DVD și poate că nu aveți un stick USB pentru a-l instala. Deci, unele aplicații ori sisteme de operare pot fi instalate diferit. Greutatea unui laptop depind de construcție dar și de dotări (baterie mai mică sau mai mare).

Plusuri: carcasă realizată din aluminiu, greutate scăzută, tehnologie WiFi ac, Windows 10 preinstalat, SSD.
Minusuri: nu prea sunt.

HP ProBook 440 G3 arată cam ca și variante de 13.3 inci însă configurațiile disponibile nu sunt chiar aceleași. Am pus clipul de mai jos pentru cei care nu au văzut un astfel de model și doresc să-și facă o imagine. Spre deosebire de acestea, cel de 15 inci are unitate DVD și tastatură numerică, adică are cele mai puțin importante dotări.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu